Η Λίβερπουλ των ντέρμπι θα έπαιρνε τον τίτλο...

Φτιαγμένη για τα μεγάλα ματς η Λίβερπουλ. Στα υπόλοιπα όμως κρίνονται τα πρωταθλήματα...

Liverpool's Sadio Mane, left, celebrates after he scores his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's Sadio Mane, left, celebrates after he scores his sides 2nd goal of the game during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield, in Liverpool, England, Saturday, March 4, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Το Σάββατο η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" και με το 3-1 επιβεβαίωσε πως στα ντέρμπι είναι... άλλη ομάδα.

Φιρμίνο στο 9', Μανέ στο 40' και Βαϊνάλντουμ στο 91' διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, μετά τη μείωση του σκορ από τον Γουέλμπεκ στο 57', σ' ένα ματς που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε 10 περισσότερες τελικές και πολλαπλάσιες ευκαιρίες!

Ήταν το τέταρτο παιχνίδι από την έλευση του 2017 που με αντίπαλο ομάδα από την πρώτη 6άδα οι "κόκκινοι" όχι μόνο δεν έχασαν, αλλά πανηγύρισαν τρίτη νίκη.

Αν μάλιστα γυρίσουμε στον Αύγουστο και μετρήσουμε τι έχει κάνει η Λίβερπουλ, το συμπέρασμα ότι θα έπαιρνε τον τίτλο, εφόσον έπαιζε μόνο με τις ομάδες της πρώτης 7άδας, δεν είναι αυθαίρετο.

Άρχισε με το 4-3 στην Άρσεναλ, συνέχισε με το 1-1 κόντρα στην Τότεναμ, νίκησε 2-1 την Τσέλσι, έφερε 0-0 με τη Γιουνάιτεντ, επικράτησε 1-0 της Έβερτον και της Σίτι, ακολούθησε νέα ισοπαλία με τη Γιουνάιτεντ (1-1), όπως 1-1 ήρθε και στο δεύτερο ματς με την Τσέλσι, προτού ακολουθήσουν το 2-0 επί της Τότεναμ και το σαββατιάτικο 3-1 επί της Άρσεναλ.

Έκανε μάλιστα 2/2 κόντρα στους "κανονιέρηδες" μετά τη σεζόν 1999-2000.

Πόσα θες να μας τρελάνεις Λίβερπουλ;

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK