Η Μάλαγα για Λούκα και η αυτοκριτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τι αποκαλύφθηκε στη συζήτηση των ρεπόρτερ με τους Βρέντζο, Κουντούρη και Παύλου για κάποιες παρασκηνιακές ιστορίες μεταγραφικής φύσεως με κεντρικό θέμα τον Μιλιβόγεβιτς. Η αυτοκριτική της ΠΑΕ που παραδέχεται τα λάθη στον σχεδιασμό.

Η Μάλαγα για Λούκα και η αυτοκριτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Επειδή έχουμε κουραστεί να ακούμε τους βαλτούς "λογιστές" "δημοσιογράφους" που προσπαθούν να επηρεάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός, σε λίγες ώρες ο κύριος Βρέντζος θα δώσει στον Τύπο και στην συνέχεια θα ενημερωθούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι για ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ της ΠΑΕ". Τάδε έφη Κώστας Καραπαπάς λίγο πριν την ενημέρωση του Βρέντζου προς τους δημοσιογράφους για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Σε άλλο ρεπορτάζ του Contra.gr θα διαβάσατε αναλυτικά για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Από την άλλη, δεν γινόταν η συζήτηση να μην πήγαινε και στα μεταγραφικά. Μέσα σ' όλα αυτό που προκάλεσε τεράστια εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ο Μιλιβόγεβιτς λίγο έλειψε να γίνει κάτοικος Μάλαγα και να έχει προπονητή τώρα τον Μίτσελ!

Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι είχε δεχτεί πρόταση 10εκ. ευρώ από την Μάλαγα για τον Σέρβο, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αρνηθεί. Πλάκα-πλάκα αν είχαν δεχτεί την πρόταση, ο Λούκα θα είχε ξανασμίξει από την Τρίτη (7/3) με τον Μίτσελ, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Ανδαλουσιάνων.

Και τότε ο Μιλιβόγεβιτς, αν πήγαινε στην Μάλαγα, θα υπέγραφε ένα καλό συμβόλαιο με τους Ισπανούς. Να θυμίσουμε ότι δεν ήταν το μοναδικό "όχι" που είχε πει ο Ολυμπιακός για τον Λούκα. Είχε προηγηθεί και το καλοκαίρι του 2015 η "χυλόπιτα" στην Φενέρμπαχτσε που πρόσφερε 8 εκ. ευρώ. Τώρα όμως δεν γινόταν να μην πωληθεί ο παίκτης στην Κρίσταλ Πάλας, όταν ο ίδιος με τον τρόπο του (όχι όπως ο Ιντέγε που ήταν αφόρητα πιεστικός) έδειξε ότι ήθελε να πάει στην Αγγλία. Βλέπετε, γύρω στα 65 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα θα βάζει στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Αυτό που διευκρινίστηκε από την ΠΑΕ ήταν ότι ναι μεν γίνεται πολύς λόγος για τις μεταγραφές των Ιντέγε και Μιλιβόγεβιτς, αλλά πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις μετράει και το τι θα πει ο παίκτης. Ο Ιντέγε που είχε φέρει πρόταση 15 εκ. ευρώ από την Κίνα πέρυσι τον Φεβρουάριο, δεν έφυγε γιατί θα έμενε ο Ολυμπιακός μόνο με τον Πουλίδο. Ο Νιγηριανός έκανε "μπαμ" ότι ήταν κάπως ξενερωμένος στο β' μισό της σεζόν.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΤΙΑ

Ο Ολυμπιακός το περσινό καλοκαίρι έκανε κι άλλη μία "μικρή" μεταγραφή που πέρασε στα ψιλά. Έδωσε κάποια καλά χρήματα στην Σεβίλλη για τον... Μποτία. Βλέπετε, οι Ανδαλουσιάνοι είχαν διατηρήσει ένα ποσοστό 20% των δικαιωμάτων του Ισπανού και επειδή το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 και υπάρχει πρόθεση από πλευράς ΠΑΕ να του το ανανεώσουν, απέκτησε το καλοκαίρι του 2016 το 100% των δικαιωμάτων του.

ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ

Ο Βρέντζος επιβεβαίωσε ότι στη συνάντηση που είχε η διοίκηση με τον Μπέντο, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε πρώτα το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και εν συνεχεία να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ γιατί πολύ απλά δεν υπολόγιζε τον Τσιμίκα.

Δεν ήθελε ούτε στόπερ ούτε εξτρέμ, ούτε τίποτε άλλο. Ο ίδιος μάλιστα επέμενε να φύγει ο Φελίπε Πάρντο. Όταν αποχώρησε ο Ελαμπντελαουί, τότε ο Μπέντο ζήτησε δεξιό μπακ.

Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Και κάτι για το τέλος. Πολύς κόσμος λέει ότι η διοίκηση προσπαθεί να ρίξει όλο το "ανάθεμα" στον Μπέντο. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ από το καλοκαίρι, όταν είχε αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τη Χάποελ, έκαναν λόγο για τα δικά τους "φάουλ" στον προγραμματισμό.

Και τώρα τα ίδια λένε. Ότι υπήρξαν λάθη στο σχεδιασμό και στη διαχείριση κάποιων καταστάσεων από το καλοκαίρι ως τώρα. Παίκτες που κόστιζαν 10εκ. ευρώ παρακολουθούσαν τα ματς από την εξέδρα. Έγιναν και αστοχίες και σε επιλογές ποδοσφαιριστών.

Πάντως, αυτό που τόνιζαν είναι ότι αν θα έπρεπε επίσης να κάνουν αυτοκριτική, είναι και στο ότι η ΠΑΕ έχει διατηρήσει το μπάτζετ σε μη ανεκτά και μη βιώσιμα επίπεδα για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα μπάτζετ που είναι 3 και 4 φορές μεγαλύτερο από τον δεύτερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK