Η Μάντσεστερ Σίτι νικάει και χωρίς Χάλαντ και ο Άλβαρες αγγίζει το double-double

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει ο Τζούλιαν Άλβαρες φτάνοντας τα 11 γκολ και τις 9 ασίστ σχεδόν στα μισά της σεζόν.

Η Μάντσεστερ Σίτι νικάει και χωρίς Χάλαντ και ο Άλβαρες αγγίζει το double-double
Ο Τζούλιαν Άλβαρεζ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Νίκη με ανατροπή σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Έβερτον σε ένα παιχνίδι όπου οι Πολίτες στερήθηκαν για άλλη μία φορά τις υπηρεσίες του Κέβιν Ντε Μπρόινε ενώ εκτός παρέμεινε και ο Έρλινγκ Χάλαντ παρά το γεγονός πως έχει αποκατασταθεί πλήρως από τον τραυματισμό του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν ο Μπερνάρνο Σίλβα ο οποίος είχε γκολ και ασίστ ενώ τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Τζούλιαν Άλβαρες που οδεύει ολοταχώς στο double-double.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε σχεδόν στα μισά της σεζόν ο νεαρός Αργεντίνος επιθετικός έχει ήδη στο ενεργητικό του 11 γκολ και 9 ασίστ σε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αντικαθιστώντας επάξια τον απόντα Χάλαντ.

Θυμίζουμε πως ο Άλβαρες ήρθε στο Μάντσεστερ με την τακτική που εφαρμόζεται και με την περίπτωση του Κλαούντιο Ετσεβέρι καθώς ο παίκτης αγοράστηκε αντί του ποσού των 21.000.000 ευρώ τον Γενάρη του 2022 αλλά παρέμεινε στην Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι ψάχνει φορ και έχει στα ραντάρ της ταλέντο της Λειψίας

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τρίβει τα χέρια του με το "εργαλείο" που πήρε σε τιμή ευκαιρίας

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις τηρεί την υπόσχεσή του και "χτυπάει" κορυφαίο χαφ της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK