Η Τσέλσι ψάχνει φορ και έχει στα ραντάρ της ταλέντο της Λειψίας

Ο Μπένζαμιν Σέσκο είναι μεταξύ των υποψηφίων της Τσέλσι για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης όπως αναφέρει σε ανάρτησή του το Athletic.

Η Τσέλσι ψάχνει φορ και έχει στα ραντάρ της ταλέντο της Λειψίας
Ο Μπένζαμιν Σέσκο με τη φανέλα της Λειψίας AP

Στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού βρίσκεται η Τσέλσι και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το Athletic μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται αφορά ποδοσφαιριστή της Λειψίας.

Ο λόγος για Μπένζαμιν Σέσκο ο οποίος μετακόμισε στην γερμανική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι αντί ενός ποσού κοντά στα 24.000.000 ευρώ και ήδη με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μπλε.

Η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για την ενίσχυση της στη γραμμή κρούσης με το πρώτο όνομα που βρίσκεται στη λίστα των επιλογών της να είναι αυτό του Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι στον οποίο η Νάπολι έβαλε ρήτρα αποχώρησης ύψους 130.000.000 ευρώ.

Προς το παρόν για τον Σέσκο δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει είτε η περίπτωση του Όσιμεν είτε αυτή του Ιβάν Τόνεϊ που επίσης βρίσκεται στη λίστα του Ποτσετίνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τρίβει τα χέρια του με το "εργαλείο" που πήρε σε τιμή ευκαιρίας

Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου βρήκε τον αντι-Κέιν στο πρόσωπο του φορ-αποκάλυψη της Premier League

Βίτορ Ρόκε: Αυτή είναι η καλλονή σύντροφος του νέου wonderkid των μπλαουγκράνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK