Η μεγαλύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ είναι γεγονός!

Πολλαπλά δημοσιεύματα κορυφαίων ΜΜΕ στον κόσμο αναφέρουν ότι οι "Κανονιέρηδες" τα βρήκαν σε όλα με τη Λυών και φέρνουν στο Λονδίνο τον νέο... Ανρί. Ο Λακαζέτ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην Άρσεναλ με μεταγραφή ρεκόρ. Αφήνει πίσω του Οζίλ και Τζάκα με τον Βενγκέρ να τον θέλει εδώ και δύο καλοκαίρια.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ είναι γεγονός!

Τα κορυφαία ΜΜΕ του κόσμου μεταδίδουν την οριστική συμφωνία της Άρσεναλ με τη Λυών για την απόκτηση του Αλεξάντερ Λακαζέτ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι "Κανονιέρηδες" θα δαπανήσουν 50.000.000 ευρώ για τον Γάλλο φορ τα οποία όμως μαζί με τα ειδικά μπόνους θα φτάσουν τα 65.000.000 ευρώ!

Άρσεναλ και Λακαζέτ... φλέρταραν εδώ και δύο καλοκαίρια και συνεχώς έμπαιναν εμπόδια στο... γάμο των δύο πλευρών. Τελικά, όπως όλα δείχνουν, μία μεταγραφή που πέρασε από... σαράντα κύματα θα ολοκληρωθεί επιτυχώς, σπάζοντας ρεκόρ.

Ο Γάλλος αποτελούσε διακαή πόθο του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς θεωρεί ότι ο Λακαζέτ μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό παράγοντα στην προσπάθεια που κάνει η Άρσεναλ να επιστρέψει στους τίτλους.

Για την οικονομία του θέματος, αξίζει να σας θυμίσουμε ότι η προηγούμενη μεταγραφή-ρεκόρ της Άρσεναλ ήταν ο Μεσούτ Οζίλ στα 47.000.000 ευρώ και η τρίτη ο Τζάκα με 45.000.000 ευρώ.

Ο Λακαζέτ έρχεται στην Άρσεναλ με 45 συμμετοχές φέτος και 37 γκολ και 5 άσιστ. Συνολικά ο νέος... Ανρί κατά τη θητεία του στη Γαλλία... έγραψε 275 εμφανίσεις, 129 γκολ, ενώ δημιούργησε και άλλα 43 γκολ για τους συμπαίκτες του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK