Η μεταμόρφωση του Μέσι από ηλικία 1 έτους μέχρι τα 32

Ένα φανταστικό βίντεο με την πορεία του Λιονέλ Μέσι από βρέφος στον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αλμπαθέτε για την Primera Division 2004-2005 στο 'Καμπ Νόου', Βαρκελώνη | Κυριακή 1 Μαΐου 2005
Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αλμπαθέτε για την Primera Division 2004-2005 στο 'Καμπ Νόου', Βαρκελώνη | Κυριακή 1 Μαΐου 2005 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Λιονέλ Μέσι γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 24 Ιουνίου με μία τούρτα που θα έπρεπε να έχει 33 κεριά. Ακόμα και για τον Αργεντινό επιθετικό ο χρόνος είναι αδυσώπητος, με συνέπεια να βαδίζει κι αυτός προς το τέλος της καριέρας του. Μπορεί σε απόδοση να μην έχει αφήσει το πόδι από το 'γκάζι', όμως όλοι περιμένουν την αναπόφευκτη πτώση στο εγγύς μέλλον.

Αυτή είναι η πορεία της ζωής ενός ανθρώπου, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου. Ο Μέσι έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε ηλικία 17 ετών και 22 ημερών το 2004, με συνέπεια να γίνει -τότε- ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Έχει περάσει σχεδόν άλλος τόσος χρόνος και η αλλαγή στο παρουσιαστικό του είναι εμφανής. Από χρόνο σε χρόνο συνήθιζε να αλλάζει look, πόσο μάλλον όταν προστίθενται και τα σημάδια του χρόνου.

Ο λογαριασμός list craze στο YouTube αποφάσισε να συγκεντρώσει αυτές τις αλλαγές και να τις εντάξει σε ένα καταπληκτικό βίντεο. Με ένα όμορφο μοντάζ φωτογραφιών, έχει καταφέρει να βάλει στη σειρά την εικόνα του Μέσι από τη βρεφική ηλικία μέχρι τα 32. Σε 1,5 λεπτό βλέπουμε τη μεταμόρφωση του αρχηγού των 'μπλαουγκράνα' από ένα παιδί στον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας και έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.


News 24/7

24MEDIA NETWORK