Η Μίλαν έχει βαλθεί να τρελάνει την Ρεάλ

Πολλές ομάδες επέλεξαν να αποσυρθούν απ' την διεκδίκηση του Σάβιτς, χαρακτηρίζοντας εξωπραγματικά τα 100+ εκατομμύρια που ζητάει η Λάτσιο για να τον παραχωρήσει. Παρόλα αυτά, η Μίλαν φέρεται να έχει έτοιμο πλάνο προκειμένου να κάνει τον Σέρβο κάτοικο "Σαν Σίρο".

Η Μίλαν έχει βαλθεί να τρελάνει την Ρεάλ
AP

Την φετινή μεταγραφική περίοδο, ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έγινε "μήλον της έριδος" για πολλές πρωτοκλασάτες ομάδες.

Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ φέρονται να προσέγγισαν την Λάτσιο. Τα 100 εκατομμύρια, όμως, που ζητούσαν οι Ρωμαίοι για την παραχώρηση του παίκτη δεν τους άφησαν πολλά περιθώρια διαπραγματεύσεων.

Εσχάτως προστέθηκε και η Μίλαν των πολλών οικονομικών προβλημάτων στην κούρσα της απόκτησης του 23χρονου διεθνούς Σέρβου κι απ' ότι φαίνεται... τρέχει μόνη της. Για την ακρίβεια σχεδόν μόνη της, αφού αντίπαλος της είναι η Λάτσιο, η οποία εξακολουθεί να φωνάζει ότι "ο Σάβιτς δεν πωλείται".

Όπως και να' χει, σύμφωνα με την "CalcioMercato" οι "ροσονέρι" έχουν έτοιμο ένα πλάνο που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τα "θέλω" των "αετών", αποσπώντας παράλληλα το πολυπόθητο "si".

Η Μίλαν λέγεται ότι δίνει το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ για μονοετή δανεισμό του Σάβιτς, με την προϋπόθεση ότι θα πληρώσει το καλοκαίρι του 2019 άλλα 70 "χαρτιά", τα οποία θα προστεθούν ως οψιόν υποχρεωτικής αγοράς στην ρήτρα του παίκτη. Σύνολο 110 εκατομμύρια ευρώ!

Να σημειωθεί ότι σε όλο αυτό το πακέτο προστίθεται και τον Φάμπιο Μπορίνι, ο οποίος μπαίνει στο κάδρο των διαπραγματεύσεων ως έμψυχο αντάλλαγμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK