Η Μίλαν έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ με την πέμπτη μεταγραφή της

Η Μίλαν δεν σταματάει τις μεταγραφές και ήρθε να προσθέσει μία ακόμα δίπλα σε αυτές των Μουσάκιο, Ροντρίγκες, Κεσιέ και Αντρέ Σίλβα. Η τελευταία προσθήκη ήταν μάλιστα έκπληξη!

Sunderland's Fabio Borini during the English Premier League soccer match between Sunderland and Watford at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Dec. 12, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Fabio Borini during the English Premier League soccer match between Sunderland and Watford at the Stadium of Light, Sunderland, England, Saturday, Dec. 12, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Μέχρι στιγμής η Μίλαν είναι μία από τις πιο ενεργές και δραστήριες ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως έχει δαπανήσει κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να εντάξει στο δυναμικό της τέσσερις παίκτες πρώτης γραμμής: τους Ματέο Μουσάκιο, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Φρανκ Κεσιέ και Αντρέ Σίλβα.

Η νέα διοίκηση των "ροσονέρι" δεν είναι όμως διατεθειμένη να κατεβάσει ταχύτητα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το βράδυ της Πέμπτης προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαλπένσα ο παίκτης που όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πέμπτη καλοκαιρινή μεταγραφή της.

Η Μίλαν έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ με την πέμπτη μεταγραφή της

Πρόκειται για τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό Φάμπιο Μπορίνι, με το όνομά του μάλιστα να προκαλεί έκπληξη καθώς όχι μόνο προέρχεται από μία δύσκολη σεζόν όπου είδε την Σάντερλαντ να υποβιβάζεται αλλά γενικότερα από μέτριες σεζόν από το 2012 και μετά.

Η Μίλαν έκανε την ΕΚΠΛΗΞΗ με την πέμπτη μεταγραφή της

Παρόλα αυτά η Μίλαν είδε την Λάτσιο να βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του και έκανε ρελάνς προσφέροντας στις "μαύρες γάτες" το ποσό των 6.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της, κάτι που θα αναμένεται να γίνει την Πέμπτη όταν και θα έχει ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Μιλανέζων.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

News 24/7

24MEDIA NETWORK