Η μισή Ντόρμουντ 'παρανόμησε' για τρίχες

'Εξι παίκτες των Βεστφαλών συνεταιρίστηκαν για να 'κλείσουν' τον κορυφαίο hairdresser των celebrities και να τους κουρέψει, την ίδια ημέρα. Δεν θα το μάθαινε κανείς, αν ο κομμωτής δεν πόσταρε φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες ουδείς φορούσε έστω μάσκα.

O Τζέιντον Σάντσο ήταν μεταξύ των έξι παικτών της Ντόρμουντ, που έκαναν το deal με τον celebrity κομμωτή της Γερμανίας.
O Τζέιντον Σάντσο ήταν μεταξύ των έξι παικτών της Ντόρμουντ, που έκαναν το deal με τον celebrity κομμωτή της Γερμανίας. LARS BARON/POOL VIA AP

Η Bundesliga έγινε η πρώτη εκ των κορυφαίων ποδοσφαιρικών λιγκών που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, για να ολοκληρώσει τη σεζόν 2019-20. Φαίνεται πως θα γίνει και αυτή που θα αφήσει δεύτερη -και καταϊδρωμένη- την Premier League, στον -άτυπο- διαγωνισμό βλακείας των μελών τους, ως προς την παράβαση κανονισμών που αφορούν το social distancing ή την καραντίνα, λόγω Covid-19.

Μετά τον Kάιλ Ουόκερ που οργάνωσε σεξ πάρτι, γιατί είχε πλήξει (σημείωσε πως άλλος παίκτης της αγγλικής λίγκας έκανε το ίδιο στο Παρίσι) και τον Τζακ Γκρίλις, o oποίος πήγε σε πάρτι και τον έπιασαν, γιατί όταν έφυγε -μεθυσμένος-, χτύπησε με το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο όχημα, η γερμανική λίγκα άρχισε τον ανταγωνισμό με τον Χέικο Χέρλιχ να 'σπάει' την καραντίνα για να αγοράσει οδοντόκρεμα.

Την Πέμπτη 28/5 η Bundesliga πήρε κεφάλι, όταν σύμφωνα με την Bild, έξι παίκτες της Ντόρτμουντ 'έκλεισαν' τον καλύτερο κομμωτή του Ντίσελντορφ για να τους φροντίσει, την ίδια ημέρα -τον έναν, μετά τον άλλον. Προφανώς και ουδείς θα μάθαινε για το deal των Σάντσο, Ακάντζι, Γκερέιρο, Βίτσελ, Αζάρ και Ζαγκαντού με τον 'Fresh Prince The Barber' (hairdresser των celebrities της Γερμανίας), ΕΑΝ δεν πόσταραν σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα (μεταξύ κυβέρνησης και Bundesliga) για την επανεκκίνηση της γερμανικής λίγκας, είναι να μην έρχονται σε άμεση επαφή οι παίκτες με τους γείτονες τους ή το κοινό, να μένουν σπίτι και να μη δέχονται επισκέψεις. Όπως και να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Αυτό 'πήγε' περίπατο, με τα στιγμιότυπα να δείχνουν τον κορυφαίο κομμωτή χωρίς μάσκα. H Bild βρήκε τον Winnie Nana Karkari, τον ρώτησε σχετικά και τον άκουσε να λέει ότι “έβγαλα τη μάσκα, για τη φωτογραφία. Ακολούθησα όλα τα μέτρα και απολύμανα όλα μου τα εργαλεία πριν κάθε πελάτη, ενώ φορούσα και γάντια. Γενικά, προσέχω πολύ -όχι μόνο κορονοϊού”. Οι επίμαχες λήψεις αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό του, αλλά ήταν ήδη αργά -αφού είχε γίνει το print screen.

Αυτό είναι το κολάζ των φωτογραφιών που πόσταρε ο σελέμπριτι κομμωτής με τους πελάτες του -πριν τις σβήσει.
Αυτό είναι το κολάζ των φωτογραφιών που πόσταρε ο σελέμπριτι κομμωτής με τους πελάτες του -πριν τις σβήσει. TWITTER (PRINT SCREEN)

"Είναι λογικό οι παίκτες μας να χρειάζονται κούρεμα, έπειτα από όλους αυτούς τους μήνες, σίγουρα δεν είναι επιτρεπτό να μη φορούν μάσκες και αυτό είναι κάτι που θα τους ξεκαθαρίσουμε. Επίσης, ο στιλίστας επίσης, θα πρέπει να σκεφτεί τη συμπεριφορά του". Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Ντόρμουντ, επί του θέματος.

Μετά το τέλος της δουλειάς του ο 'Πρίγκιπας', επέστρεψε στην πόλη του και την Τετάρτη 3/6 τον επισκέφτηκαν στο χώρο του παίκτης της Ντίσελντορφ.


News 24/7

24MEDIA NETWORK