Η μητέρα-ατζέντης του Εμπαπέ είναι η αιτία που δεν υπογράφει σε Ρεάλ

Οι “Μαδριλένοι” τα έχουν βρει σκούρα στις διαπραγματεύσεις με εκείνη και η Παρί περιμένει… παραθυράκι.

PSG's Kylian Mbappe touches his face during the Champions League group F soccer match between Newcastle and Paris Saint Germain at St. James' Park, Wednesday, Oct. 4, 2023, in Newcastle, England. (AP Photo/Scott Heppell)
PSG's Kylian Mbappe touches his face during the Champions League group F soccer match between Newcastle and Paris Saint Germain at St. James' Park, Wednesday, Oct. 4, 2023, in Newcastle, England. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Μπορεί το φλερτ μεταξύ των Εμπαπέ και Ρεάλ να είναι δυνατό, ωστόσο υπάρχει ένας παράγοντας που περιπλέκει τα πράγματα δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και, ως εκ τούτου, έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί ο παίκτης με άλλες ομάδες. Η Ρεάλ φαίνεται αποφασισμένη να τον εντάξει στο ρόστερ της, ενώ επίσης ο Γάλλος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του και έχει ενημερώσει την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος δεν φαίνεται πως είναι πραγματικά εκείνος που χειρίζεται την μεταγραφή του, αλλά αντιθέτως η μητέρα του, Φαϊζά Λαμάρι.

Η υποστήριξη των οικογενειών είναι καθοριστική για την καριέρα των αθλητών. Πίσω λοιπόν από το εξαιρετικό ταλέντο του Γάλλου επιθετικού βρίσκεται μια δυνατή και αποφασισμένη γυναίκα. Δεν είναι μόνο η αγαπημένη μητέρα του Εμπαπέ, αλλά εκπροσωπεί επίσης τον γιό της ως ατζέντης, μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γουίλφρεντ Εμπαπέ.

Από ότι φαίνεται, η μητέρα του σταρ της Παρί είναι ο λόγος που δεν έχουμε ακόμα happy end στην υπόθεση Ρεάλ που έχει απασχολήσει για πολύ καιρό τον φίλαθλο κόσμο. Η Φαϊζά Λαμάρι αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, μια αμείλικτη γυναίκα που δεν κρύβεται και που θέλει επίσης να επιβάλει τους όρους της, ακόμη και αν ο γιός της είναι πρόθυμος να αποχωρήσει. Και φαίνεται ότι, προς το παρόν, απέχουν πολύ οι απαιτήσεις της από αυτά που προσφέρουν οι “Λος Μπλάνκος” και οι Παριζιάνοι περιμένουν την πρώτη ευκαιρία για να αλλάξουν στο 90 την πλοκή.

"Αν μας είχαν προσφέρει 10 δισεκατομμύρια, θα είχαμε δεχτεί. Έτσι είναι το σύστημα", δήλωσε η ατζέντισσα του Εμπαπέ στην τελευταία της συνέντευξη όταν ρωτήθηκε για την τελευταία ανανέωση με την Παρί.

Διαβάστε περισσότερα

Το "αγκάθι" των 60.000.000 ευρώ αποχωρεί από το Μάντσεστερ

Carletto Way, έτσι ανακοίνωσε ο Αντσελότι τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και έγινε viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK