Η Μονακό για πρώτη φορά θα βγάλει μόνο 4 εκατ. € από πώληση

Υπάρχουν και αστοχίες σ' αυτή τη ζωή, πώς να το κάνουμε; Η Μονακό συνήθως πετυχαίνει διάνα όταν αγοράζει νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς αργότερα μπορεί να τους πουλάει με τα τριπλάσια χρήματα. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη με τον Κεϊτά Μπαλντέ.

Η Μονακό για πρώτη φορά θα βγάλει μόνο 4 εκατ. € από πώληση

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνηθίζει να αγοράζει ποδοσφαιριστές... κοψοχρονιά και στη συνέχεια να τους πουλάει έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν δείχνει πως θα συμβεί με τον Κεϊτά Μπαλντέ τον οποίο δεν πήρε δα και με λίγα χρήματα.

Ο ποδοσφαιριστής από την Σενεγάλη όταν αποφάσισε να φύγει από την Λάτσιο με προορισμό το Πριγκιπάτο, πολλοί μίλησαν για τεράστια έκπληξη, καθώς τον ήθελαν ομάδες με μεγαλύτερο όνομα.

Οι Μονεγάσκοι πλήρωσαν 30.000.000 ευρώ για τον 23χρονο, έχοντας πάντα στο μυαλό τους την προοπτική της πώλησης.

Ο διεθνής εξτρέμ ατύχησε στην πρώτη του σεζόν αφού έβγαλε τραυματισμούς και γενικότερα δεν απέδωσε όπως αναμενόταν, γι' αυτό άλλωστε ο Ζαρντίμ φέρεται να μην λέει "όχι" στο ενδεχόμενο δανεισμού του Μπαλντέ στην Ίντερ!

Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι θα κάνει δικό του τον συγκεκριμένο παίκτη με ενοίκιο, ενώ στη συμφωνία θα μπει οψιόν αγοράς ύψους 34.000.000 ευρώ. Επί της ουσίας, λοιπόν, η Μονακό μετά από καιρό δεν θα βγάλει μεγάλο κέρδος αν πουληθεί ο Σενεγαλέζος. Τα λεφτά της πίσω, συν 4.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK