Η Μπάγερν απαντάει στην προσπάθεια αρπαγής του Ντέιβις από την Ρεάλ με πρώην Μαδριλένο

Ο Ντέιβις φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει την Μπάγερν και οι Βαυαροί έχουν κλειδώσει τον παίκτη που προορίζουν για αντικαταστάτη του.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αλφόνσο Ντέιβις αναγκάζουν την Μπάγερν Μονάχου να βγει στην αγορά για να ψάξει τον αντικαταστάτη του Καναδού ο οποίος οδεύει προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο έγκυρος ρεπόρτερ Φλοριάν Πλέτενμπεργκ αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως οι Βαυαροί έχουν φτιάξει σχετική λίστα και ένας εκ των ποδοσφαιριστών που εξετάζουν είναι ο Τέο Ερνάντεζ. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι εκ των κορυφαίων μπακ στο άθλημα έχει συμβόλαιο με την Μίλαν έως το '26.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ τον είχε αγοράσει από την Ατλέτικο με 24.000.000 ευρώ και το '19 τον πούλησε στην Μίλαν μία 22.800.000 ευρώ. Την ίδια χρόνια που ο Τέο γινόταν παίκτης των Ροσονέρι η Μπάγερν αγόρασε τον αδερφό του Λούκας με 80.000.000 ευρώ. Ο μεγάλος αδερφός αγωνίζεται πλέον στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Γκουαρντιόλα: Κανείς από την Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να παίξει στην Σίτι εκτός από έναν

News 24/7

24MEDIA NETWORK