Η Μπάγερν κάνει δώρο τον Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας

Τσάμπα είναι διατεθειμένη να δώσει τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Πρόθυμη να διευκολύνει την μετακίνηση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν στην εθνική Γερμανίας είναι η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Συγκεκριμένα, η γερμανική ομάδα δεν φέρεται διατεθειμένη να ζητήσει το ποσό ύψους 15.000.000 ευρώ που έχει βάλει ως ρήτρα για οποιαδήποτε ομάδα εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γερμανού τεχνικού.

Ο βασικός λόγος είναι πως η Μπάγερν αυτή τη στιγμή προβλέπεται να καταβάλει περίπου 8.000.000 ευρώ ετησίως στον Νάγκελσμαν για να... κάθεται, χρήματα που θέλει να σταματήσει να προσφέρει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Θυμίζουμε πως ο Νάγκελσμαν το 2021 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς και αποχώρησε από την ομάδα στα μέσα της περασμένης σεζόν, κακήν κακώς, εξαιτίας των αποτελεσμάτων αλλά και των σχέσεων του με μεγάλο μέρος των παικτών της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: "Πυλώνας" των Μερένχες έκανε τρομερή διατροφική αλλαγή και μηδένισε τους τραυματισμούς

Βόμβα! Ο Γκριεζμάν αποκάλυψε τον επόμενο προορισμό της καριέρας του

Απίστευτο! Ο Τζον Τέρι κάνει περιοδεία και έχει... τιμοκατάλογο για δείπνο και αυτόγραφα

News 24/7

24MEDIA NETWORK