Η Μπάγερν κάνει γερό μπάσιμο για κλεισμένο παίκτη του Ποστέκογλου

Το όνομα του Ράντου Ντραγκούσιν προστέθηκε στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ.

Switzerland's Granit Xhaka, left, challenges for the ball with Romania's Radu Dragusin during the Euro 2024, group I, qualifying soccer match between Romania and Switzerland at the National Arena stadium in Bucharest, Romania, Tuesday, Nov. 21, 2023.(AP Photo/Andreea Alexandru)
Ο Ράντου Νταγκούσιν με τη φανέλα της Ρουμανίας AP PHOTO/ANDREEA ALEXANDRU

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχει ήδη κλείσει παίκτη τον Έρικ Ντάιερ αλλά παράλληλα αναζητά κι άλλες περιπτώσεις.

Μία εξ αυτών σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της BILD, Κρίστιαν Φαλκ είναι αυτή του άσου της Τζένοα, Ράντου Ντραγκούσιν ο οποίος όμως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τότεναμ.

Η Μπάγερν έχει πάρει την απόφαση να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εστιάζοντας στην ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.,

Για τον Ντραγκούσιν η Τζένοα φέρεται πως ζητά ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, ποσό που μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει η Τότεναμ, η οποία ομώς εξακολουθεί να είναι το μεγάλο φαβορί για την αγορά του.

Θυμίζουμε πως ο 21χρονος στόπερ αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την Γιουβέντους αντί του ποσού των 5.500.000 ευρώ ενώ είναι και 12 φορές διεθνής με την εθνική Ρουμανίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Χουάν Μάτα μετακόμισε Ιαπωνία, έπαιξε 10 λεπτά και τώρα μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει παίκτη που είναι χωρίς ομάδα τους τελευταίους έξι μήνες

Βραζιλία: Βρέθηκε ο εκλεκτός για αντι-Αντσελότι

News 24/7

24MEDIA NETWORK