Η Μπάγερν κάνει κίνηση-ματ για να χαλάσει τα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ

Σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Αλφόνσο Ντέιβις για την ανανέωση του συμβολαίου του Καναδού βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Η Μπάγερν κάνει κίνηση-ματ για να χαλάσει τα σχέδια του Φλορεντίνο Πέρεθ
Ο Αλφόνσο Ντέιβις με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Τις υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαιά τους εκπνέουν άμεσα θέλει να διευθετήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας μάλιστα την αρχή με τους Σβεν Ούλραϊχ και Μάνουελ Νόιερ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, πλέον σειρά έχει πάρει η υπόθεση του Αλφόνσο Ντέιβις, η οποία είναι και η πιο δύσκολη σε σχέση με τις άλλες.

Σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο,έχουν αρχίσει οι συζητήσεις του μάνατζερ του παίκτη με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο και εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με την Μπάγερν να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της.

Οι Βαυαροί θέλουν να καταφέρουν να πείσουν τον Ντέιβις να πει το "ναι" στην ανανέωση του συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι αλλιώς θα του βάλουν πωλητήριο καθώς δεν θέλουν να τον χάσουν ελεύθερο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με την Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθεί τις εξελίξεις καθώς ο ταλαντούχος Καναδός αριστερός μπακ αποτελεί τον πρώτο της στόχο για τη θέση εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό με το οποίο η Μπάγερν είναι πρόθυμη να πουλήσει τον παίκτη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδο,παλαιότερα δημοσιεύματα πάντως θέλουν την Ρεάλ να είναι διατεθειμένη να προσφέρει περίπου 50.000.000 ευρώ προκειμένου να λάβει τη θετική απάντηση της γερμανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπαρτσελόνα επανήλθε στις "εργοστασιακές" ρυθμίσεις μετά από δύο σερί αποτυχίες

Ο Οπέντα τρέλανε την Σίτι και "κάλεσε" τα κορυφαία κλαμπ να ενεργοποιήσουν την τιμή ευκαιρίας

Η Σίτι έκανε μυθική ανατροπή και ο Χάλαντ μπήκε στα χρυσά βιβλία του Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK