Ο Οπέντα τρέλανε την Σίτι και "κάλεσε" τα κορυφαία κλαμπ να ενεργοποιήσουν την τιμή ευκαιρίας

Τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Λειψίας συνέχισε ο Λόις Οπέντα με τα δύο γκολ του κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Τι ισχύει με την περιβόητη ρήτρα του.

Ο Οπέντα τρέλανε την Σίτι και "κάλεσε" τα κορυφαία κλαμπ να ενεργοποιήσουν την τιμή ευκαιρίας
Ο Λόις Οπέντα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Λειψίας AP

Κοντά σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της βρέθηκε η Λειψία καθώς προηγήθηκε με 0-2 μέσα στο Έτιχαντ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λόις Οπέντα.

Ο Βέλγος άσος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην αναμέτρηση και δείχνει από τους πρώτους μήνες της θητείας του στην ομάδα πως άμεσα θα χτυπήσει η πόρτα της Λειψίας για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Οπέντα στις πρώτες 20 παρουσίες του σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λειψία έχει 13 γκολ και 3 ασίστ, με το όνομά του να βρίσκεται ήδη στη λίστα των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Για τον Βέλγο φορ η Λειψία έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 38.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της από την Λανς και στο συμβόλαιο του υπάρχει ειδική ρήτρα η οποία μπορεί να τον φέρει άμεσα εκτός Λειψίας.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο συμβόλαιο του Οπέντα, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2028, υπάρχει ρήτρα αγοράς του πάικτη ύψους 80.000.000 ευρώ η οποία και εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Οι εμφανίσεις του παίκτη έχουν "ταρακουνήσει" τα κορυφαία κλαμπ και δεν αποκλείεται μέχρι να λήξει η προθεσμία της εν λόγω ρήτρας να υπάρξουν εξελίξεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Δείτε τα δύο γκολ του Οπέντα

Διαβάστε Περισσότερα

Η Σίτι έκανε μυθική ανατροπή και ο Χάλαντ μπήκε στα χρυσά βιβλία του Champions League

Η Γιουνάιτεντ έβαλε πωλητήριο στον Κασεμίρο και κορυφαία ομάδα τον "έκοψε"

Χαμός με τον Ντε Χέα! Στην άτυπη "μάχη" Μέσι-CR7 μπήκε και ο Τζέραρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK