Η Μπάγερν σαν να μετάνιωσε για τον Τούχελ, αλλά ο Γερμανός είναι πλέον περιζήτητος

Ο Τόμας Τούχελ στα ραντάρ δύο αγγλικών ομάδων την ίδια στιγμή που στην Μπάγερν Μονάχου έχουν δει διαφορετικά την περίπτωσή του.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Champions League και διεκδικεί πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο κόουτς Τούχελ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο συγκεκριμένο στόχο, ωστόσο παράλληλα γίνονται και διεργασίες όσον αφορά στο μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι Βαυαροί έχουν κάνει εσωτερικές συζητήσεις για το ενδεχόμενο της ανατροπής στην υπόθεση του Τόμας Τούχελ. Με απλά λόγια η διοίκηση της γερμανικής ομάδας είναι ανοιχτή στην παραμονή του προπονητή και μετά το καλοκαίρι.

Ανάλογη είναι και η σκέψη του Γερμανού ο οποίος το σκέφτεται να παραμείνει στο κλαμπ, αλλά τη δεδομένη στιγμή η πόρτα είναι κλειστή για συζητήσεις κτλ. μια και ο άνθρωπος είναι συγκεντρωμένος στο στόχο της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Άλλο ένα ενδιαφέρον σκέλος του μέλλοντος του Τόμας Τούχελ είναι και οι ομάδες που εξετάζουν το προφίλ του. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί τις εξελίξεις αφού ο Έρικ Τεν Χαχ δύσκολα θα παραμείνει ενώ και η Τσέλσι βρίσκεται στο κόλπο της επιστροφής του Γερμανού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK