Η Μπάγερν σε ανάγκη, άφησε Τούχελ και θέλει με πείσμα Αλόνσο παρά τον ανταγωνισμό

Η ομάδα είναι έτοιμη να “χτυπηθεί” άσχημα για την υπογραφή του και φαίνεται αποφασισμένη.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso arrives for the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's head coach Xabi Alonso arrives for the German Bundesliga soccer match between Bayer 04 Leverkusen and FC Bayern Munich at the BayArena in Leverkusen, Germany, Saturday, Feb. 10, 2024. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μετά από κοινού συζητήσεις με τον Τούχελ πάρθηκε σε καλό κλίμα η απόφαση πως η αποχώρηση του Γερμανού τεχνικού είναι απαραίτητη. Ωστόσο, ο προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν, περιμένοντας επί της ουσίας τον εκλεκτό που θα καταφέρει να ανάψει πάλι την σπίθα ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά τον κινητήρα της μηχανής που είχε παραμείνει σβηστός μετά τον Φλικ.

Αυτός ο εκλεκτός υποστηρίζεται, και μάλιστα εντόνως, πως είναι εκείνος που απειλή την κυριαρχία της Μπάγερν στο πρωτάθλημα. Ο Τσάβι Αλόνσο έχει αποκτήσει απότομα θαυμαστές σε αρκετούς συλλόγους, ωστόσο το παρελθόν του στην Μπάγερν και τα διαπιστευτήρια του στα εγχώρια ματς έχουν πείσει απολύτως τους διοικούντες του συλλόγου πως δεν μπορούν να λαθέψουν.

Τα αποδυτήρια στην καλύτερη έχουν… δέκατα, υπάρχει δυσλειτουργία σε άμυνα και επίθεση και το αίσθημα ανασφάλειας περιβάλλει τον σύλλογο. Παρόλα αυτά, θεωρείται πως ο Γερμανός είναι ο κατάλληλος.

Αναμφίβολα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός με την Λίβερπουλ να αποτελεί το φαβορί, όμως οι Βαυαροί δεν θα αφήσουν μία τέτοια περίπτωση να πάει χαμένη διακινδυνεύοντας παράλληλα μία ακόμη χρονιά χωρίς πρωτάθλημα σε περίπτωση που η Λεβερκούζεν παραμείνει συνεπής.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μπάγερν πήρε τη μεγάλη απόφαση, πάει για προπονητή

Ο Πεπ απολογήθηκε σε πρώην παίκτη του για ανάρμοστη συμπεριφορά

News 24/7

24MEDIA NETWORK