Ο Γκουαρντιόλα απολογήθηκε σε πρώην παίκτη του για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο Πεπ τον είχε αποκαλέσει υπέρβαρο και η σχέση μεταξύ του είχε ψυχραθεί, ενώ αργότερα ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε δανεικός.

Manchester City's head coach Pep Guardiola talks to the media at a press conference prior the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Monday, Oct. 24, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Manchester City's head coach Pep Guardiola talks to the media at a press conference prior the Champions League Group G soccer match between Borussia Dortmund and Manchester City in Dortmund, Germany, Monday, Oct. 24, 2022. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε αποφασίσει να επενδύσει πάνω στο ταλέντο ενός ανερχόμενου παίκτη από την Premier league, ωστόσο μέχρι στιγμής η συνύπαρξη δεν είχε κυλήσει ομαλά και, σε συνδυασμό με την αδυναμία απόδοσης αγωνιστικά, o 28χρονος δόθηκε δανεικός.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε αποκαλέσει τον Κάλβιν Φίλιπς υπέρβαρο διότι ήταν 1.5 κιλά πάνω από το επιτρεπτό όριο, αφότου είχε γυρίσει από το το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ όντας διεθνής με την Αγγλία.

Ο Άγγλος μέσος δεν εξέλαβε με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον χαρακτηρισμό και, όπως ομολόγησε ο ίδιος αργότερα, ήταν κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά και θεωρεί πως ο τρόπος που προσέγγισε το ζήτημα ο Καταλανός coach ήταν λάθος. Πλέον ο 28χρονος μέσος αγωνίζεται ως δανεικός με την Γουέστ Χαμ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το συμβάν. Ο ίδιος όμως είχε ήδη μία επαφή με τον παίκτη ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα προτού αναφερθεί στο περιστατικό δημοσίως.

Οι δηλώσεις του Ισπανού

"Ναι, λυπάμαι. Μια φορά στα οκτώ χρόνια δεν είναι κακό να συμβαίνει, αλλά λυπάμαι πολύ. Του ζητώ συγγνώμη. Του ζητώ συγγνώμη. Λυπάμαι πολύ".

"Μίλησα γι' αυτό. Πριν το παιχνίδι μας, του μίλησα”.

"Πριν πω κάτι εδώ, μιλάω με τους παίκτες και το έκανα σε αυτή την περίπτωση".

Το περιστατικό θεωρείται πλέον λήξαν και ο παίκτης αναμένεται πολύ πιθανόν να επιστρέψει στο Μάντσεστερ αυτό το καλοκαίρι με τη λήξη του δανεισμού του στα “Σφυριά.

Διαβάστε περισσότερα

Πέθανε ο θρύλος του γερμανικού ποδοσφαίρου Αντρέας Μπρέμε

Συμπαίκτης του Μέσι στην στην Ίντερ Μαϊάμι έχει μεγαλύτερη περιουσία από τον Αργεντινό

News 24/7

24MEDIA NETWORK