Η Μπάρτσα χάλασε τα σχέδια των αντιπάλων της με την ρήτρα μαμούθ που έβαλε σε wonderkid της

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φερμίν Λόπες ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα βάζοντας ρήτρα που φτάνει τα 400.000.000 ευρώ.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Τις υποθέσεις των ανανεώσεων των συμβολαίων των νέων μεγάλων αστεριών της διευθετεί η Μπαρτσελόνα και σειρά αυτή τη φορά είχε ο Φερμίν Λόπες.

Ο 20χρονος νεαρός μεσοεπιθετικός, μέλος των ακαδημιών της Μασία, ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2027, με τους μπλαουγκράνα να συνεχίζουν την τακτική τους βάζοντας ρήτρα μαμούθ.

Συγκεκριμένα, η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει τοποθετηθεί στο νέο συμβόλαιο του Λόπες κυμαίνεται στα 400.000.000 ευρώ, δείγμα των προθέσεων των μπλαουγκράνα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Λόπες αποτελεί μέλος του βασικού ροτέισον του Τσάβι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Το ρεκόρ και τα άλλα δύο μυθικά σερί της παρεάς του Κέιν στο Champions League

Ρονάλντο: Βλέπει Champions League και γυαλίζει το μάτι του και στην Άσια

Η Γαλατασαράι μπορεί να έχασε αλλά τρίβει τα χέρια της με τον "σεληνιασμένο" Ικάρντι

News 24/7

24MEDIA NETWORK