Η Μπάρτσα εφαρμόζει κορυφαίο τρικ για να κάνει δικό της τον Μπερνάρντο

Έτοιμη να κάνει πρόταση στην Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του Μπερνάρντο Σίλβα βάζοντας υποχρεωτική οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με την Mundo Deportivo.

Manchester City's Bernardo Silva celebrates after teammate Rodrigo scored the opening goal during the Champions League final soccer match between Manchester City and Inter Milan at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, Turkey, Saturday, June 10, 2023. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Σε ένα από τα πολλά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού εξελίσσεται η μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα.

Πρόσφατα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν θέλει στην ομάδα του πάικτες οι οποίοι δεν επιθυμούν να βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και κάλεσε οποιαδήποτε ομάδα το επιθυμεί να πάει στα γραφεία του συλλόγου και να καταθέσει την πρότασή της για τον Μπερνάρντο.

Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Πορτογάλο φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως σκοπεύει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του αλλά οι απαιτήσεις της Σίτι δύσκολα θα εκπληρώσουν τα "θέλω" του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo, η Μπαρτσελόνα αναζητά τον τρόπο για να κάνει δικό της τον Σίλβα από το φετινό καλοκαίρι και φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση για τον δανεισμό του, βάζοντας υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως οι μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με το FFP και στην φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο προχωρούν κυρίως σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών, με αποκορύφωμα αυτές των Ντεμπελέ και Κεσιέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νάπολι έφερε την πιο ψαγμένη επιλογή για αντι-Κιμ

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του

Η Λέστερ παρά την Championship κυνηγάει άσο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK