Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του

Στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα παραμείνει μέχρι το 2026 ο Τσάμπι Αλόνσο καθώς ανακοινώθηκε η πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Leverkusen's head coach Xabi Alonso gives instructions to his players during the Champions League Group B soccer match between Bayer Leverkusen and Porto in Leverkusen, Germany, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο της Μπάγερν Λεβερκούζεν AP

Μόνο θετικά είναι τα σχολία για την μέχρι στιγμής προπονητική πορεία του Τσάμπι Αλόνσο στη τεχνική ηγεσία της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Ισπανός κόουτς παρέλαβε την γερμανική ομάδα στα τελευταία σκαλιά της βαθμολογίας της Bundesliga και κατάφερε άμεσα να την εκτοξεύσει στα ευρωπαϊκά σαλόνια γεγονός που ταρακούνησε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους με αποκορύφωμα την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τη Τότεναμ.

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν φέρεται όμως πως βιάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του καθώς ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2026 τη συνεργασία του με την γερμανική ομάδα. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών έληγε το 2024.

Στη νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει κάποια ρήτρα αποχώρησης κάτι που σημαίνει πως όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή πρέπει να διαπραγματευτεί με την Λεβερκούζεν.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Ο Πεπ πέταξε δημόσια σπόντα για κορυφαίο αστέρι της ομάδας

Η Μπάγερν έβαλε ημερομηνία λήξης για Κέιν και ταρακουνάει τον Λέβι

Η Τότεναμ προχωράει σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα συνολικής αξίας 70 εκατ. ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK