Η Μπάρτσα πήρε το έμβασμα για Ντεμπελέ και ικανοποιεί την επιθυμία του Τσάβι

Τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο εντείνει η Μπαρτσελόνα μετά την ολοκλήρωση του deal για τον Ντεμπελέ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Ενίσχυση στο δεξιό άκρο της άμυνας έχει ζητήσει ο Τσάβι από τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα και σε πρώτο πλάνο εξακολουθεί να βρίσκεται μία επιλογή από το πάνω ράφι.

Ο λόγος για τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Ζοάο Κανσέλο, με τον οποίο οι μπλαουγκράνα φέρεται πως έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και αρκετές ημέρες και πλέον διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να ολοκληρωθεί άμεσα το deal.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στις επιλογές του Τσάβι βρίσκεται και το όνομα του Ιβάν Φρεσνέδα αλλά η περίπτωση του Ισπανού θα ενεργοποιηθεί μόνο αν "ναυαγήσει" η υπόθεση Κανσέλο.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες με την υπόθεση του Ζοάο Κανσέλο μετά από την πώληση του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ.

Πάντως, παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την Μπάρτσα να μην προχωρά σε απευθείας αγορά του Κανσέλο αλλά σε δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ έλαβε το πρώτο "όχι" για τον αντι - Μαγκουάιρ αλλά επιστρέφει

Νεϊμάρ: Πώς ο Βραζιλιάνος σταρ "αναγκάστηκε" να δει με άλλο μάτι τη μεταγραφή τού στη Σ. Αραβία

Εμπαπέ: Οι δύο λόγοι που κάνουν τον Γάλλο σταρ να πει το "ναι" στην πρόωρη ανανέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK