Η Μπάρτσα τσεκάρει το νέο wonderkid της Σουηδίας, στο κόλπο Γιουνάιτεντ και Ίντερ

Έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του 17χρονου Σουηδού άσου Λούκας Μπέργκβαλ έχει εκδηλώσει η Μπαρτσελόνα. Επίσημη πρόταση για την αγορά του έχει καταθέσει η Ίντερ ενώ τον παρακολουθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του σουηδικού ποδοσφαίρου θέλει να εντάξει στο ρόστερ της η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Relevo.

Ο λόγος για τον 17χρονο μέσο Λούκας Μπέργκβαλ ο οποίος αγωνίζεται στη Τζουργκάρντεν, ομάδα πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας και αποτελεί ήδη βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Μπέργκβαλ αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος και με την παρουσία του έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, μπορεί η Ίντερ να έχει καταθέσει ήδη την πρώτη της επίσημη πρόταση για την αγορά του αλλά η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να μπει σφήνα και να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του.

Μάλιστα, πλην των δύο αυτών ομάδων ψηλά στη λίστα της έχει τον παίκτη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κουρτουά: Ο Βέλγος παραμένει στα "πιτς" και πήρε μεγάλη απόφαση εν όψει καλοκαιριού

Άρσεναλ: Ο Ράις σόκαρε την Λούτον και ο μεγαλύτερος φαν του CR7 τρελάθηκε

Ρεάλ: Επικό! Ο Καμαβινγκά άνοιξε κομμωτήριο στη Μαδρίτη και εξυπηρέτησε συμπαίκτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK