Η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό, αυτός εντυπωσιάζει αλλά δεν γυρνάει όσο είναι στην ομάδα ο Τσάβι

Ούτε να βλέπει δεν θέλει τον Τσάβι ο Σερζίνιο Ντεστ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως όσο είναι στην ομάδα δεν επιθυμεί να επιστρέψει. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Αϊντχόφεν.

Η Μπάρτσα τον έδωσε δανεικό, αυτός εντυπωσιάζει αλλά δεν γυρνάει όσο είναι στην ομάδα ο Τσάβι
Ο Σερζ Ντεστ με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία του με τον Τσάβι ο Σερζίνιο Ντεστ γι αυτό και δεν δείχνει θετικός στην προοπτική επιστροφής στην ομάδα όσο ο Ισπανός βρίσκεται στη τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του στο περιοδικό Voetbal International, σε ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Αϊντχόφεν.

"... Ο Τσάβι είναι ακόμη εκεί. Οπότε όχι προς το παρόν. Θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω..." ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Ντεστ ο οποίος έχει βρει τον παλιό καλό εαυτό του στον ολλανδικό σύλλογο με 20 συμμετοχές 1 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Θυμίζουμε πως στη συμφωνία ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Αϊντχόφεν για τον παίκτη υπάρχει ρήτρα αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι αντί ενός ποσού κοντά στα 10.000.000 ευρώ με τον ίδιο να τηρεί σιγή ιχθύος αναφορικά με το μέλλον του.

ΟΙ μπλαουγκράνα έκαναν δικό τους τον Ντεστ το καλοκαίρι του 2020 αντί ενός ποσού κοντά στα 21.000.000 ευρώ ενώ πριν από την Αϊντχόφεν τον παραχώρησαν με τη μορφή δανεισμού και στη Μίλαν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ δίνει εκ νέου δανεικό παίκτη που κάποτε πήρε με 30.000.000 ευρώ από την Ρεάλ

Η Αλ Ετιφάκ είπε αντίο στον Χέντερσον αλλά σχεδιάζει νέα "ψώνια" με άρωμα Λίβερπουλ

Ο Τσιτσαρίτο άφησε το MLS και στα 35 του επιστρέφει στη μεγάλη του αγάπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK