Η Μπάρτσα τον έφερε από Κροατία, η Χιρόνα τον θέλει αλλά ο Λαπόρτα της έκοψε τα όνειρα

Χιρόνα και Αλαβές είναι οι δύο μνηστήρες για την αγορά του Μικαγίλ Φαγέ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του FootMercato, Σάντι Αουνά.

Η Μπάρτσα τον έφερε από Κροατία, η Χιρόνα τον θέλει αλλά ο Λαπόρτα της έκοψε τα όνειρα
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα AP

Περίπου 1.500.000 ευρώ έβγαλε από τα ταμεία της η Μπαρτσελόνα προκειμένου να κάνει δικό της τον Μικαγίλ Φαγέ από την κροατική Κουστόσιτζα Ζάγκρεμπ, με τους μπλαουγκράνα να τον εντάσσουν άμεσα στην ομάδα νέων.

Ο 19χρονος πλέον στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται υπό συνθήκες και στο αριστερό άκρο της άμυνας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027 και ήδη έχουν φτάσει στα γραφεία της ομάδας προτάσεις για τον δανεισμό ή ακόμα και την πώλησή του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά του ο δημοσιογράφος του FootMercato, Σάντι Αουνά η Αλαβές έχει κάνει κρούση για τον δανεισμό του ενώ ένα επίπεδο παραπάνω έχει πάει το ενδιαφέρον της η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Χιρόνα, καθώς ναι μεν ζητάει τον δανεισμό του παίκτη αλλά θέλει στο deal να μπει και οψιόν για την αγορά του.

Η Μπαρτσελόνα ούτε που θέλει να ακούει το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη γι αυτό και απάντησε άμεσα αρνητικά και στις δύο προτάσεις.

Πάντως, προς το παρόν ο Φαγέ δεν έχει καταγράψει κάποια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί βέβαια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ήρθε από το Μεξικό με "ψίχουλα", σκοράρει κατά ρίπας και χτυπάει την πόρτα της Premier League

Ο Σολάνκε ψάχνεται για μεταγραφή αλλά πρώην προπονητής του αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή του

Το νέο μεγάλο αστέρι της Αργεντινής παίζει στο MLS και ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK