Η Μπαρτσελόνα "έκαψε" τον Πέδρι, δεν υπήρξε μέτρο

Ο νεαρός Ισπανός μέσος μετρά στο ενεργητικό του υπερβολικά πολλές συμμετοχές για την ηλικία του, βέβαια το ίδιο ισχύει και για τους τραυματισμούς του...

Barcelona's Pedri reacts after a missed scoring opportunity during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Osasuna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, May 2, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή σε υψηλό κιόλα επίπεδο να χρειάζεται να ξεπεράσει έναν σοβαρό τραυματισμό και να προσπαθεί να επανέλθει στο προηγούμενο του επίπεδο αγωνιστικά και συναισθηματικά. Ακόμα πιο δύσκολο είναι όταν από το ξεκίνημα της καριέρας σου μία ολόκληρη Μπαρτσελόνα και Εθνική Ισπανίας βασίζεται πάνω σου...

Ο Πέδρι πραγματοποίησε μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις όντας 21 ετών και φυσικά έναν τέτοιο βάρος είναι ασήκωτο για ένα νεαρό σώμα, πολλώ δε μάλλον στο υψηλότερο επίπεδο και σε μία συνθήκη ιδιαίτερη για την ομάδα. Οι "Μπλαουγκράνα, πέρα από τα οικονομικά ζητήματα, αντιμετωπίζουν και ένα γενικότερο πρόβλημα στο αγωνιστικό. μπορεί να κέρδισε το πρωτάθλημα την περυσινή σεζόν ωστόσο, στην Ευρώπη και φέτος και στο πρωτάθλημα αδυνατεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας.

Είναι φυσικό και επόμενο ένας τόσο νέος οργανισμός να "κλατάρει" όταν η ομάδα ή ακόμα και η Εθνική περιμένει να βγεις μπροστά στην πρώτη γραμμή χωρίς κανένα διάλειμμα. Αυτή την συσσωρευμένη κούραση μετουσιώθηκε σε τραυματισμούς και μάλιστα πολλούς.

Ο Πέδρι μετρά από το 2020/21 πάνω από 5.000 αγωνιστικά λεπτά συνολικά σε 72 αγώνες. Ο Ισπανός μετρά πλέον 9 διαφορετικούς τραυματισμούς και έχει χάσει 70 αγώνες λόγω αυτών. Πλέον το ζήτημα δεν είναι αν θα συνεχίσει η ομάδα του ανεύθυνα να το χρησιμοποιεί ασυστόλως, αλλά το αν θα αυτή η καταπόνηση του αφήσει... "κουσούρι" το οποίο μπορεί να ανατρέψει, να υπονομεύσει μία ολόκληρη λαμπερή καριέρα.

Διαβάστε περισσότερα.

O νεός Capitano της Ρόμα κουμαντάρει το λαβωμένο πλοιάριο σαν άλλος Άχαμπ

Ο Αντσελότι κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκισης

News 24/7

24MEDIA NETWORK