O νεός Capitano της Ρόμα κουμαντάρει το λαβωμένο πλοιάριο σαν άλλος Άχαμπ

Η απομάκρυνση του Μουρίνιο, έφερε πάλι πίσω τον αγαπημένο μεν, αλλά άπειρο δε Ντε Ρόσι, τι έχει πετύχει ως τώρα;

Roma's head coach Daniele De Rossi celebrates after winning the Europa League play-off second leg soccer match between Roma and Feyenoord at Rome's Olympic stadium, Thursday, Feb. 22, 2024 (AP Photo/Alessandra Tarantino)
(AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Λίγοι περίμεναν πραγματικά να πετύχει μία τέτοια αλλαγή προπονητή. Από την μία πλευρά ο "Special One" ο οποίος πέτυχε κάτι αδιανόητο για την Ρόμα, να κατακτήσει τίτλο και δη αυτόν του Conference League. Από την άλλη μεριά, ο Ντε Ρόσι όντας σχετικά νέος στον χώρο της προπονητικής όφειλε αμέσως να βουτήξει στα βαθιά και μάλιστα για την αγαπημένη του Ρόμα.

Η λογική της τότε επιλογής αμφισβητήθηκε εντόνως. Ο Μουρίνιο είχε προσφέρει στους Ρωμαίους και είχε δεθεί με το club, ωστόσο η κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα θα ήταν ο λόγος της αποχώρησης. Οι προσδοκίες λόγω ρόστερ φαινόταν πως αποτελούσε δικαιολογία εν μέρει για την αδυναμία να χτυπήσει τετράδα στην Ιταλία η ομάδα. Αυτό δεν άρεσε στους ιδιοκτήτες και πήραν την δύσκολη απόφαση.

Ο Ντε Ρόσι επέστρεψε στον σύλλογο της καρδιάς του με στόχο να προκληθεί ένα "ηλεκτροσόκ" στα αποδυττήρια προκειμένου το "πλοίο" να αλλάξει ρότα και να διεκδικήσει τα καλά εισιτήρια για την Ευρώπη. Λίγοι όμως φίλαθλοι περίμεναν -αν και το ευχόντουσαν- να πετύχει το σχέδιο και ακόμα λιγότεροι πίστεψαν πως θα βελτιωθεί η ομάδα ραγδαία.

Η ομάδα της αιώνιας πόλης με τον Capitano Ντε Ρόσι είναι αυτή τη στιγμή μόλις 1 πόντο μακριά από την τετράδα μετρώντας 6 νίκες σε 7 παιχνίδια, ενώ έχει σκοράρει 20 τέρματα που αποτελεί επίδοση ρεκόρ. Αν αγαπήθηκε ο Μουρίνιο όταν πέτυχε στην Ρόμα, φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί αν αποδειχθεί πως η Ρόμα βρήκε πράγματι τον επόμενό της προπονητή στο πρόσωπο του πιο πιστού της στρατιώτη...

Διαβάστε περισσότερα

Σκάουτερ του Big-6 είχε απορρίψει Σάντσο όταν ήταν περιζήτητος

Ξεπέρασε τον Σερ Άλεξ ο Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK