Η Μπαρτσελόνα μετά τον "Τιγρίνιο" εστιάζει σε wonderkid της Χιρόνα

Ψηλά στα ραντάρ της φέρεται πως έχει τον Σαβίνιο η Μπαρτσελόνα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιο το πλεονέκτημα των μπλαουγκράνα.

Η Μπαρτσελόνα μετά τον "Τιγρίνιο" εστιάζει σε wonderkid της Χιρόνα
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Στους ρυθμούς του Βίτορ Ρόκε ή Τιγρίνιο όπως τον αποκαλούν στη Βραζιλία κινείται η Μπαρτσελόνα με τον παίκτη να αναμένεται άμεσα να καταγράψει και τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του με τους μπλαουγκράνα.

Πλην του νεαρού Βραζιλιάνου φορ, ο Τσάβι έχει προκρίνει για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής και την περίπτωση του Σαβίνιο ο οποίος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Χιρόνα.

Σύμφωνα με την SPORT, ο νεαρός Βραζιλιάνος ο οποίος αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα ως δανεικός από την Τρουά, δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα πριν από την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν κάτι που ευνοεί την Μπάρτσα καθώς λόγω FFP δεν μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο παίκτης ανήκει στο City Group, στις ομάδες δηλαδή που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Μάντσεστερ Σίτι κάτι που σημαίνει πως οι Πολίτες έχουν τον παίκτη υπό τον έλεγχό τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σάντσο: Οι υποχωρήσεις που πρέπει να κάνουν Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για να κλειδώσει ο δανεισμός του

Χαμός με τον παραγκωνισμένο του Πεπ: Στο κόλπο πλέον και η Παρί Σεν Ζερμέν

Ρόμα: Ο Μουρίνιο στοχεύει και σε στόπερ που έχει στο "περίμενε" ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK