Σάντσο: Οι υποχωρήσεις που πρέπει να κάνουν Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για να κλειδώσει ο δανεισμός του

Σε αμοιβαίες υποχωρήσεις πρέπει να προχωρήσουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ για να ολοκληρωθεί με επιτυχία ο δανεισμός του Τζέιντον Σάντσο.

Manchester United's Jadon Sancho celebrates after scoring his sides second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Leeds United at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 8, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Σκόραρε ο Τζέιντον Σάντσο AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Με γοργούς ρυθμούς φέρεται πως προχωράει η υπόθεση του δανεισμού του Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ντόρτμουντ και πλέον δίνεται βάση στις βασικές λεπτομέρειες του deal.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Ντόρτμουντ πρέπει να κάνουν αμοιβαίες οικονομικές υποχωρήσεις προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα το deal.

Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ χρειάζεται να καταβάλει ένα μέρος του μισθού του παίκτη ο οποίος ετησίως λαμβάνει από τους Κόκκινους Διαβόλους ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ θα πρέπει, πέρα από το κομμάτι του συμβολαίου του παίκτη που της αναλογεί, να δώσει και ένα μικρό αντίτιμο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 6μηνο δανεισμό του κάτι που αναμένεται να της κοστίσει ένα ποσό κοντά στα 3.500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός με τον παραγκωνισμένο του Πεπ: Στο κόλπο πλέον και η Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έμεινε και πέταξε το μπαλάκι παραμονής στις τρεις σημαίες

Ρόμα: Ο Μουρίνιο στοχεύει και σε στόπερ που έχει στο "περίμενε" ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ

News 24/7

24MEDIA NETWORK