Η Μπαρτσελόνα ψάχνει χορηγό για να φέρει νωρίτερα παίκτη

Χορηγία για να μπορέσει να φέρει στην Βαρκελώνη τον Βίτορ Ροκέ από τον Γενάρη ψάχνει η Μπαρτσελόνα. Δύσκολο το σενάριο της άμεσης πώλησης κάποιου άλλου παίκτη.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Στα 270.000.000 ευρώ έπεσε το salary cap της Μπαρτσελόνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μπλαουγκράνα με το FFP.

Η ισπανική ομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε σε αρκετές πωλήσεις, μ' αυτή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ να ξεχωρίζει ενώ λόγω των περιορισμών ξόδεψε μόλις 3.4 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές παικτών, τα οποία και δόθηκαν για λογαριασμό του Οριόλ Ρομέου, προχωρώντας κυρίως στην απόκτηση είτε δανεικών είτε ελεύθερων.

Παράλληλα, η Μπάρτσα έκανε και κινήσεις για το μέλλον καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Παραναένσε για την αγορά του Βίτορ Ρόκε αντί του ποσού των 35.000.000 ευρώ όχι όμως γι αυτό το καλοκαίρι αλλά για το επόμενο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα θέλει να φέρει τον ποδοσφαιριστή από τον Γενάρη αλλά για να το κάνει πρέπει να "δικαιολογήσει" τα χρήματα.

Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε αν προχωρήσει σε πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή της που δεν μοιάζει αρκετά πιθανό είτε αν βρει κάποιον χορηγό.

Διαβάστε Περισσότερα

Η μεγάλη μάχη για την υπογραφή του Τσάμπι Αλόνσο προ των πυλών

Πόσα εκατομμύρια γύρισε η Παρί μέσω Κατάρ από τις πωλήσεις Βεράτι, Ντιαλό και Ντράξλερ

Ο Γκρίνγουντ πήγε Χετάφε και έσπασε μεγάλο ρεκόρ πριν καν αγωνιστεί

News 24/7

24MEDIA NETWORK