Η Μπαρτσελόνα στο στόχαστρο

Η τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα Ελλάδος απέναντι στον Ακράτητο σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού, διατήρησε την ψυχολογία σε καλά επίπεδα, εν όψει του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα (21:45).

Η Μπαρτσελόνα στο στόχαστρο

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Η τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα Ελλάδος, απέναντι στον Ακράτητο αυτή τη φορά, σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού, διατήρησε την ψυχολογία σε καλά επίπεδα στις τάξεις των "πρασίνων", εν όψει του αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μπαρτσελόνα (21:45).

Το ματς με τους πρωταθλητές Ισπανίας έχει γίνει αντικείμενο ιδιαίτερης αναμονής για τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Οι πρώτοι, γυμνάστηκαν το πρωί της Κυριακής, με εκείνους που αγωνίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου να ακολουθούν χαλάρωμα.
Πολλές από τις σκέψεις του Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα φανούν στη προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο όλα συντείνουν στο ότι ο Σάντορ Τόργκελε θα πάρει θέση βασικού, στο πλάι του Βαγγέλη Μάντζιου.

Απών ο Ζιουλί

Χωρίς τον Λουντοβίκ Ζιουλί θα ταξιδέψει στην Αθήνα η Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής Γάλλος μέσος τραυματίστηκε (αιμάτωμα) στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Ντεπορτίβο στην Κορούνια (3-3) και θα παραμείνει στη Βαρκελώνη προκειμένου να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Βαθμοί και Μπάρτσα

Εν τω μεταξύ, οι πρωταγωνιστές της νίκης επί της ομάδας των Λιοσίων έκαναν λόγο για τη σημασία που έχουν οι τρεις πόντοι ενώ δεν ξέχασαν να αναφερθούν και στον αγώνα με Μπαρτσελόνα.

Φλάβιο Κονσεϊσάο: " Υπάρχει βελτίωση και αυτό γίνεται αντιληπτό. Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Μπαρτσελόνα. Ελπίζουμε στην βοήθεια του κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά και να μιλάει ο κόσμος για μας. Ο Ροναλντίνιο μπορεί να είναι φίλος μου αλλά θα προσπαθήσω να τον στεναχωρήσω".

Βαγγέλης Μάντζιος: " Μετράει η νίκη και οι βαθμοί στο ματς με τον Ακράτητο. Δεν υπάρχει δικαιολογία για την εμφάνιση. Οταν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου πρέπει να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν. Θα ήθελα να σκοράρω και με Μπαρτσελόνα".

Αντονι Σέριτς: " Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλά. Παίζουμε στο γήπεδό μας και πιστεύω στην βοήθεια του κόσμου που μας δίνει δύναμη. Δεν επηρεάζεται η Μπαρτσελόνα από την αντίπαλη έδρα αλλά για μας αποτελεί μεγάλο όπλο. Μπορεί να είναι δυνατή ομάδα αλλά κάποιες αδυναμίες θα τις έχει. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για τη νίκη".

Μίκαελ Νίλσον: " Ηταν σημαντικοί οι βαθμοί από το παιχνίδι. Συγκεντρωνόμαστε ενόψει Μπαρτσελόνα. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και κόντρα στην ισπανική ομάδα. Χάσαμε το πρώτο ματς και θέλουμε νίκη. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα παίκτη αλλά σε όλους".

Αλέξανδρος Τζιόλης: " Πρέπει να δείξουμε πάθος και με την Μπαρτσελόνα. Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε πάθος και όλα τα άλλα θα έρθουν. Σε ενενήντα λεπτά όλα μπορούν να συμβούν. Αν κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό θα είμαστε κοντά στην πρόκριση".

** Ο Βέλγος Βαν ντε Μπλίκερε θα είναι ο ρέφερι της αναμέτρησης της Τρίτης. Ο 38χρονος, είχε σφυρίξει το περασμένο Σάββατο τον άτυχο αγώνα της εθνικής Ελλάδος στη Κοπεγχάγη. Ήταν παρόν και στη περσινή, λευκή ισοπαλία του Ολυμπιακού απέναντι στη Κορούνια, στο "Ριαθόρ". Βοηθοί του θα είναι οι Μαρκ Σίμονς και Πέτερ Χέρμανς με τέταρτο τον Έντι Φερμάιρς (Βέλγος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK