Η Μπαρτσελόνα θέλει να αρπάξει από το City Group τον παίκτη-αποκάλυψη της Χιρόνα

Στο κόλπο για την απόκτηση του άσου της Χιρόνα, Σαβίνιο, έχει μπει η Μπαρτσελόνα. Για ποιον λόγο η Σίτι έχει το προβάδισμα για να τον κάνει δικό της.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να αρπάξει από το City Group τον παίκτη-αποκάλυψη της Χιρόνα
Ο Σάβιο με τη φανέλα της Χιρόνα AP

Την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η Χιρόνα καθώς μετά από την συμπλήρωση των 15 πρώτων αγωνιστικών στην La Liga βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 38 βαθμούς όσους έχει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα κορυφαία κλαμπ κοιτάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία της Χιρόνα εστιάζοντας στα νεαρά ταλέντα της που έχουν κάνει το βήμα παραπάνω τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η καταλανική SPORT, ένα απ' αυτά είναι και ο 19χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, Σαβίνιο, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Χιρόνα από την γαλλική Τρουά.

Ο Σαβίνιο αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ισπανικής ομάδας έχοντας 16 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του με την Μπαρτσελόνα να έχει κυκλώσει την περίπτωσή του και να ετοιμάζει κίνηση για την απόκτησή του.

Μάλιστα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως ο νέος αθλητικός διευθυντής των μπλαουγκράνα Ντέκο, έχει κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του παίκτη, ο οποίος προς το παρόν δεν παίρνει θέση για τα σενάρια και είναι συγκεντρωμένος στους στόχους του με την ισπανική ομάδα.

Εμπόδιο για την αγορά του παίκτη μπορεί να σταθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνίζεται ως δανεικός στην Χιρόνα αλλά τα δικαιώματά του ανήκουν στην γαλλική Τρουά η οποία και ανήκει στο City Group, δηλαδή στις ομάδες που βρίσκονται στον στενό κύκλο των Πολιτών.

Ο Πεπ παρακολουθεί την εξέλιξη του παίκτη αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θέλει να προχωρήσει ή όχι για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η SPORT αναφέρει η Τρουά θα επιδιώξει το πιο επικερδές deal για τον εαυτό της γι' αυτό και είναι διατεθειμένη να εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της.

Θυμίζουμε πως ο Σαβίνιο αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό με τη χρηματιστηριακή του αξία να κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 20.000.000 ευρώ αλλά να έχει αυξητικές τάσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ έχασε με ρήξη χιαστού τον παρτενέρ του Φαν Ντάικ και καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο πήγε να μιμηθεί και πάλι τον CR7 αλλά τα έκανε... μούσκεμα

Η Άστον Βίλα έριξε στο καναβάτσο την Μάντσεστερ Σίτι και έδωσε συνέχεια σε αδιανόητο σερί

News 24/7

24MEDIA NETWORK