Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο πήγε να μιμηθεί και πάλι τον CR7 αλλά τα έκανε... μούσκεμα

Γκολ με ψαλιδάκι πήγε να σημειώσει και πάλι ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκαρνάτσο πήγε να μιμηθεί και πάλι τον CR7 αλλά τα έκανε... μούσκεμα
Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Ένα από τα καλύτερα γκολ της φετινής σεζόν κατάφερε να σημειώσει ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον για την Premier League και στο παιχνίδι κόντρα στη Τσέλσι προχώρησε σε ανάλογη ενέργεια χωρίς όμως να έχει την ίδια κατάληξη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Αργεντίνος επιχείρησε να πετύχει άλλο ένα γκολ με ψαλιδάκι με την κατάληξη της προσπάθειας του να μην είναι η αναμενόμενη καθώς η μπάλα κατέληξε πολλά μέτρα μακριά από την εστία της Τσέλσι.

Θυμίζουμε πως το γκολ του Γκαρνάτσο κόντρα στην Έβερτον έκανε τον γύρο του κόσμου με πολλούς μάλιστα να το συγκρίνουν με τα τέρματα που είχαν σημειώσει παλαιότερα οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γουέιν Ρούνεϊ.

Πάντως, ο νεαρός επιθετικός παρά το μέτριο ξεκίνημά του έχει καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του Τεν Χαχ έχοντας πάρει θέση βασικού στα 5 τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην Premier League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άστον Βίλα έριξε στο καναβάτσο την Μάντσεστερ Σίτι και έδωσε συνέχεια σε αδιανόητο σερί

Ο Έντρικ προσπέρασε και τον Νεϊμάρ και ετοιμάζει βαλίτσες για Μαδρίτη

Το αστρονομικό ποσό που ζητάει η Άστον Βίλα για τον χαφ που πέρασε και δεν ακούμπησε στην Μάντσεστερ Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK