Η Μπενφίκα "απάντησε" στην Σίτι για τον Ετσεβέρι με σούπερ ταλέντο από την Αργεντινή που (μάλλον) θα πουλήσει 100 εκατ. ευρώ

Η σπουδαία στην ανάδειξη ταλέντων Μπενφίκα τα έχει βρει σε όλα με την Βελέζ και θα φέρει στην Πορτογαλία τον Τζιανλούκα Πρεστιάνι.

Η Μπενφίκα "απάντησε" στην Σίτι για τον Ετσεβέρι με σούπερ ταλέντο από την Αργεντινή που (μάλλον) θα πουλήσει 100 εκατ. ευρώ

Πριν από μερικής ημέρες η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το "μπαμ" και έκλεισε με την Ρίβερ Πλέιτ το deal για τον Κλαούντιο Ετσεβέρι. Δεν περάσε καιρός και η Μπενφίκα είναι η ομάδα που φέρνει στην Ευρώπη το άλλο μεγάλο ταλέντο από την Αργεντινή τον Τζιανλούκα Πρεστιάνι από την Βελέζ.

Ο Πρεστιάνι είναι 17 ετών, δεξιοπόδαρος και αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης. Οι Πορτογάλοι έχουν συμφωνήσει στα πάντα με τους Αργεντινούς ωστόσο ο ποδοσφαιριστής θα μπορεί να υπογράψει νόμιμα με την Μπενφίκα στις 31 Ιανουαρίου διότι τότε ενηλικιώνεται (γεννημένος 2006).

Η αξία του νεαρού επιθετικού, σύμφωνα με το Transfermarkt, ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ, όμως, τα επίσημα νούμερα που έφεραν συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ δύο έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Σε κάθε περίπτωση το δίκτυο των Αετών φέρνει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη υποψήφιο να μεταπωληθεί τα επόμενα χρόνια με το αγαπημένο τους νούμερο: 100.000.000 ευρώ.

Για την ιστορία ο Πρεστιάνι (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) είναι διεθνής με την Κ17 της Αργεντινής ενώ με την Βελέζ έχει παίξει εφέτος σε 39 ματς με τρία γκολ και μία ασίστ.

Δείτε highlights

News 24/7

24MEDIA NETWORK