Η Μπενφίκα πάει για κίνηση-ματ με Ντι Μαρία κόντρα στις προθέσεις του

Την επιθυμία της Μπενφίκα να κρατήσει στο ρόστερ της για άλλη μία χρονιά τον Άνχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ.

Argentina's Angel Di Maria looks on at a team training session at the Argentina Soccer Association facilities ahead of a friendly soccer match against Panama, in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, March 22, 2023. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Άνχελ Ντι Μαρία AP

Στην Μπενφίκα αποφάσισε να επιστρέψει 13 χρόνια μετά από την αποχώρησή του για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης ο Άνχελ Ντι Μαρία, με την απόδοσή του να είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακή.

Ο 35χρονος Αργεντίνος εξτρέμ εχεί καταγράψει ήδη 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 7 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, κάτι που κάνει τους αετούς της Λισαβόνας να σχεδιάζουν από τώρα τις κινήσεις για την παραμονή του.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ρότζερ Σμιντ, αφού, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως όλοι είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που δουλεύει και γίνονται προσπάθειες προκειμένου να πειστεί να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

"...Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον Άνχελ και την ερχόμενη σεζόν. Αυτό είναι το πλάνο. Διασκεδάζουμε κάθε παιχνιδι και κάθε προπόνηση με τον Ντι Μαρία. Θα δούμε. Θα το προσπαθήσουμε..."

Πρόσφατο δημοσίευμα πάντως ήθελε τον Ντι Μαρία να έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Μπενφίκα και να μετακομίσει στη Ροζάριο Σεντράλ, την ομάδα δηλαδή που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, προκειμένου να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως ο Ντι Μαρία έχει ανακοινώσει πως το Copa America του 2024 θα είναι η τελευταία του διοργάνωση με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK