Η Νάπολι πάει για την πιο έξυπνη μουντιαλική μεταγραφή

Σύμφωνα με τον βετεράνο μεταγραφολόγο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο η Νάπολι αρχίζει επαφές με την Ανζέ για τον Ουναχί.

Napoli's head coach Luciano Spalletti, left, celebrates with team players as they won the Serie A soccer match between AC Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 η Νάπολι ήταν μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Αν όχι η πιο φορμαρισμένη. Οι Ναπολιτάνοι που θέλουν να χτυπήσουν το σκουντέτο την εφετινή σεζόν, σκέφτονται σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Ιταλίας να ενισχύσουν το σύνολό τους... μουντιαλικά.

Συγκεκριμένα, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο (βετεράνος γκουρού των μεταγραφών) γράφει πως έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και αναλύουν την υπόθεση του Αζεντίν Ουναχί της Ανζέ. Ο 22χρονος μέσος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το εκπληκτικό Μαρόκο στο Μουντιάλ 2022 και έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων.

Η περίπτωσή του δεν είναι απλή, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει ακουστεί για κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα εν παραδείγματι, αλλά το πρότζεκτ της Νάπολι μόνο αδιάφορο δεν είναι σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει έως τώρα. Ο πρόεδρος της Ανζέ, πάντως, θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο το hype που έδωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στον παίκτη του και θα πουλήσει ακριβά.

Ο παίκτης κοστολογείται από 30 εκατ. ευρώ και πάνω, αλλά υπάρχει μία ιδιομορφία αφού η διοίκηση της γαλλικής ομάδας ναι μεν θέλει να πουλήσει τώρα τον Ουναχί, αλλά βασική της επιθυμία είναι να τον κρατήσει στο κλαμπ για να βγει η σεζόν κι έπειτα να τον αφήσει να ενσωματωθεί στην ομάδα που τον αγοράσει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Εμπαπέ "πάτησε" τον Χάλαντ, έγινε ξανά ο πιο ακριβός παίκτης

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε έχει βάλει στο μάτι Έλληνα ποδοσφαιριστή

Ο επόμενος πρόεδρος της Ρεάλ θέλει διακαώς τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK