Ο επόμενος πρόεδρος της Ρεάλ θέλει διακαώς τον Εμπαπέ

Την επιθυμία του να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ράφαελ Ναδάλ.

France's Kylian Mbappe in action during the World Cup round of 16 soccer match between France and Poland, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κινείται για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το, όχι και τόσο καλό φινάλε της υπόθεσης το περασμένο καλοκαίρι.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι θυμωμένος με τη συμπεριφορά του Γάλλου, φέρεται να ετοιμάζει προσφορά άνευ προηγουμένου ώστε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός από τον Πέρεθ, με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ και ο κατά πολλούς επόμενος πρόεδρος της ομάδας.

Ο λόγος για τον Ραφαέλ Ναδάλ, τον οποίο ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει για διάδοχο του στην προεδρία της ομάδας, σε συνέντευξη του στη Marca ρωτήθηκε για τον Κιλιάν Εμπαπέ και το αν δεν τον θέλει εξαιτίας της συμπεριφοράς του το περασμένο καλοκαίρι.

"Δεν χρειάζεται να συγχωρήσω για τίποτα τον Εμπαπέ, στον αθλητισμό συμβαίνουν αυτά. Ήθελε να έρθει στη Ρεάλ αλλά βρισκόταν υπό μεγάλη πίεση και όλα ήταν περίπλοκα γι' αυτόν. Θέλω να τον δω με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στο μέλλον".

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Μετά τον Ράσφορντ θέλει να "κλέψει" κι άλλον παίκτη από τη Γιουνάιτεντ

Μουντιάλ 2022: Τέσσερις ποδοσφαιριστές κινδυνεύουν με τιμωρία μαμούθ

Ιστορική αλλαγή στην εθνική Ιταλίας μετά από 20 χρόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK