Η νέα αμυντική τριάδα του Ολυμπιακού

Όχι έναν, ούτε δυο. Τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (14/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους Ρισβάνη, Κούτρη και Σισέ να αποτελούν και επίσημα μέλη της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Η νέα αμυντική τριάδα του Ολυμπιακού
cisse koutris risvanis INTIME SPORTS

Τρεις κινήσεις, που πάνω-κάτω ήταν γνωστές, επισημοποίησε ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (14/6) γεμίζοντας ταλέντο την ομάδα.

Ρισβάνης, Κούτρης και Σισέ θα ενισχύσουν την ομάδα του Πειραιά στο κέντρο της άμυνας και το αριστερό άκρο και μένει να δούμε αν θα παραμείνουν στο ρόστερ ή κάποιοι θα δοθούν δανεικοί την ερχόμενη περίοδο σε άλλους συλλόγους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΣΒΑΝΗ

ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήΣπύρο Ρισβάνη.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: "Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ ως Ρισβάνης θα κάνω τα αδύνατα δυνατά και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και εύχομαι να κάνω ό,τι μπορώ όπως ξανά είπα, για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΗ

ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήΛεονάρντο Κούτρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο νεαρός ακραίος αμυντικός τόνισε: "Ειμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Είναι μία μέρα που περίμενα καιρό, είναι μια μέρα όπου είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και θέλω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω ό,τι μπορώ, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πάντα όταν φοράω τη φανέλα, ξέρω πόσο βαριά είναι και πάντα θα δίνω το 100%".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σισέ

ΗΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήΠαπ Αμπού Σισέ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο νεαρός κεντρικός αμυντικός σημείωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο για το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Είμαι πολύ περήφανος και πραγματικά χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους, γιατί ήδη μου στέλνουν κάποια μηνύματα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που έχω, για να με καλωσορίσουν στην ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να υπερασπιστώ τα ερυθρόλευκα χρώματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK