Νέα μεταγραφή η Τότεναμ

Όχι, δεν προχώρησαν στην απόκτηση παίκτη για το καλοκαίρι οι "πετεινοί". Διαβάστε όμως, ποιανού άσου τους απο το υπάρχον ρόστερ η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς αφήνει τέτοια αίσθηση.

Tottenham Hotspur's Erik Lamela scores his side's second goal of the game against Swansea City during the English FA Cup, quarterfinal soccer match at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, Saturday March 17, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Έρικ Λαμέλα AP IMAGE

Ο Έρικ Λαμέλα, ύστερα από έναν χρόνο αποχής από τα γήπεδα, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον οδήγησε στο χειρουργείο, έχει επιστρέψει... για τα καλά στην ομάδα της Τότεναμ.

Ο μέσος της λονδρέζικης ομάδας έχει γυρίσει στο γήπεδο από τις 28 Νοέμβρη του 2017 και έχει προλάβει να καταγράψει 24 συμμετοχές στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η πολύτιμη παρουσία του άρχισε να γίνεται εμφανής το περασμένο Σάββατο.

Τα "σπιρούνια" προκρίθηκαν στα ημιτελικά του FA Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, χάρη στο εκπληκτικό "σόου" του Αργεντινού κόντρα στη Σουόνσι, όπου σκόραρε μία φορά, ενώ "μοίρασε" και μία ασίστ.

Με αφορμή ένα ποστ του επίσημου λογαριασμού της Τότεναμ στο Twitter που εκθειάζει τον Λαμέλα, οι φίλοι της ομάδας άρχισαν να τον αποθεώνουν στα σχόλια και να τον "αναγνωρίζουν" σαν μία νέα σημαντική προσθήκη στο ρόστερ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK