Η Νιούκαστλ μπαίνει σφήνα στην Γιούβε και κινείται για τον "παραγκωνισμένο" του Πεπ

Για την απόκτηση του Κάλβιν Φίλιπς αναμένεται να κινηθεί η Νιούκαστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι.

Η Νιούκαστλ μπαίνει σφήνα στην Γιούβε και κινείται για τον "παραγκωνισμένο" του Πεπ
Ο Κάλβιν Φίλιπς στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κάλβιν Φίλιπς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από την Μάντσεστερ Σίτι καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον έχει στα βασικά πλάνα του, με τον ίδιο τον παίκτη να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ρούντι Γκαλέτι, πλην της Γιουβέντους, η οποία έχει κάνει ήδη κρούση στους "Πολίτες" για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, κρούση αναμένεται να κάνει άμεσα και η Νιούκαστλ η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση μέσου μετά και την 10μηνη τιμωρία του Σάντρο Τονάλι λόγω παράνομου στοιχηματισμού.

Προς το παρόν, οι "Καρακάξες" δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν επιθυμεί τον δανεισμό του παίκτη ή την άμεση αγορά του, με παλαιότερο δημοσίευμα πάντως να θέλει την Σίτι να ζητά για την πώλησή του Φίλιπς ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ, όσα δηλαδή δαπάνησε για να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2022 από την Λιντς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κορυφαίος συμπάικτης του CR7 αφήνει την Αλ Νασρ και ετοιμάζει βαλίτσες για Κολομβία

Ο Ροναλντίνιο αποχαιρετά το 2023 με κοκτέιλ και άκρως καλοκαιρινό στυλ

Λίβερπουλ: Ο Τιάγκο επιστρέφει άμεσα και ο Κλοπ καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

News 24/7

24MEDIA NETWORK