Ο Ροναλντίνιο αποχαιρετά το 2023 με κοκτέιλ και άκρως καλοκαιρινό στυλ

Το 2023 αποχαιρετά με ανάρτησή του ο Ροναλντίνιο στην οποία και απαθανατίζεται με ένα κοκτέιλ στο χέρι πιο καλοκαιρινός από ποτέ.

Former Brazil and PSG soccer legend Ronaldinho smiles as he answers a reporters question before the Champions League group A soccer match between Paris Saint Germain and RB Leipzig at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 19, 2021. Ronaldinho is scheduled to do a lap of honor before that match starts. (AP Photo/Francois Mori)
Ο θρύλος Ροναλντίνιο AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Την εξωγηπεδική του ζωή απολαμβάνει ο Ροναλντίνιο και ως γνήσιος Βραζιλιάνος δεν θα μπορούσε να βρίσκεται μακριά από παραλία πριν από την ολοκλήρωση του 2023.

Έτσι, ο Ρόνι έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter όπου και απαθανατίζεται με ένα κοκτέιλ στο χέρι σε καλοκαιρινή διάθεση να αποχαιρετά το 2023.

Θυμίζουμε πως ο Ροναλντίνιο μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά δίνει το παρών ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε φιλανθρωπικές αναμετρήσεις ενώ την περασμένη σεζόν έλαβε μέρος και στο τουρνουά Kings League, μία διοργάνωση 7χ7 με υπεύθυνο τον Ζεράρ Πικέ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κορυφαίος συμπάικτης του CR7 αφήνει την Αλ Νασρ και ετοιμάζει βαλίτσες για Κολομβία

Η Βραζιλία δεν βλέπει φως στο σίριαλ Αντσελότι-Ρεάλ και πατάει restart

Μέσι και Αντονέλα πήγαν στο γυμναστήριο και "έριξαν" το Instagram

News 24/7

24MEDIA NETWORK