Η ομπρέλα της λογικής λύγισε, μόνο με χρήση μαύρης μαγείας εξηγείται το μυθικό στατιστικό της Λεβερκούζεν που θυμίζει βιντεοπαιχνίδι

Οι Γερμανοί επιτίθενται όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά εδώ και καιρό στις αντίπαλες ομάδες.

Leverkusen's Josip Stanisic, center, celebrates after scoring in the last minute during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Bayer Leverkusen in Dortmund, Germany, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας συνεχίζει να διευρύνει το αήττητο σερί της, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο αυτό επιτυγχάνεται είναι τουλάχιστον ασύλληπτος.

Στο αγώνα απέναντι στην Στουτγκάρδη η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πέτυχε για άλλη μία φορά κάτι τρομερό. Βρισκόταν με την πλάτη στο τοίχο και παρόλα αυτά το μέταλλο νικητή μίλησε. Η ήττα αποφεύχθηκε στο 90+6' και η Λεβερκούζεν ανέβασε το αήττητο στο μυθικό νούμερο των 46 αγώνων.

Βέβαια, όσο σημαντικό και να είναι αυτό το επίτευγμα, ο συνδυασμός με ένα άλλο στατιστικό μας παρουσιάζει μία πραγματικότητα δίχως προηγούμενο. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει αρνηθεί την ήττα μετά το 90' έντεκα φορές μέχρι τώρα!

90+4 εναντίον της Μπάγερν

90+4 εναντίον της Καραμπάκ

90+4 εναντίον της Άουγκσμπουργκ

90+1 εναντίον της Λειψίας

90+1 εναντίον της Στουτγάρδης

90+2 εναντίον της Καραμπάκ

90+3 & 90+7 εναντίον της Καραμπάκ

90+1 εναντίον της Χόφενχαιμ

90+7 εναντίον της Ντόρτμουντ

90+7 εναντίον της Στουτγάρδης

Φυσικά, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη και δεν αποκλείεται αυτό το σερί που σμπαραλιάζει ψυχολογικά τους αντιπάλους λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης να διευρυνθεί...

Διαβάστε περισσότερα

Ο άλλοτε ανερχόμενος "Special One" έγινε πρόεδρος και καλείται να πάρει την σημαντική απόφαση

Αναποφάσιστοι στην Γιουνάιτεντ για τον Τεν Χαχ, τα δύο φαβορί εάν τελικά αποχωρήσει ο Ολλανδός

News 24/7

24MEDIA NETWORK