Η Παλμέιρας ετοιμάζεται για νέα μεγάλη πώληση με 16χρονο που οργιάζει με την u17 της Βραζιλίας

Εντυπωσιακές εμφανίσεις με την εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο u17 πραγματοποιεί ο Εστεβάο ο οποίος βρίσκεται ήδη στα ραντάρ των κορυφαίων ευρωπαικών κλαμπ. Επιχείρησε να τον πάρει πακέτο με τον Έντρικ η Παρί.

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται για νέα μεγάλη πώληση με 16χρονο που οργιάζει με την u17 της Βραζιλίας
PRINT SCREEN/OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT OF ESTEVAO WILLIAM

Μπορεί ο Έντρικ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού εξαιτίας του ντεμπούτου του με την εθνική Βραζιλίας και της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία και θα ενταχθεί το καλοκαίρι του 2024 αλλά τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του έχει κλέψει και ένας συμπατριώτης του και συμπαίκτης του στην Παλμέιρας.

Ο λόγος για τον 16χρονο, Γουίλιαν Εστεβάο ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Παλμέιρας και αυτή την περίοδο μεγαλουργεί με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο u17.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος κατά βάση αγωνίζεται στα δύο άκρα της άμυνας, έχει 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ στη διοργάνωση βοηθώντας στην πρόκριση της ομάδας στην προημιτελική φάση.

Θυμίζουμε πως ο Εστεβάο βρίσκεται εδώ και καιρό στα ραντάρ των μεγάλων με την Παρί μάλιστα να κινείται για την απόκτησή του θέλοντας να τον πάρει πακέτο με τον Έντρικ, αλλά να εισπράττει αρνητική απάντηση της Παλμέιρας η οποία προτίμησε να πουλήσει μόνο τον Έντρικ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως, τα νέα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου φέρεται πως βρίσκονται για τα καλά στα ραντάρ των μεγάλων καθώς πέρα από την Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα έκανε δικό της τον Βίτορ Ρόκε από την Ατλέτικο Παραναένσε αντί ενός ποσού κοντά στα 40.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Έντρικ αποθέωσε Μέσι και Ρονάλντο αλλά έχει άλλη άποψη για τον GOAT

Μπαρτσελόνα: Ο λόγος που οι μπλαουγκράνα έχουν εκνευριστεί με την Ισπανία για την υπόθεση του Γκάβι

Ο Μπενατιά επιστρέφει στο ποδόσφαιρο με πόστο σε ομάδα με την οποία είχε μηδέν λεπτά συμμετοχής

News 24/7

24MEDIA NETWORK