Ο Έντρικ αποθέωσε Μέσι και Ρονάλντο αλλά έχει άλλη άποψη για τον GOAT

Στο δίλημμα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Έντρικ θέλησε να απαντήσει ο Έντρικ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως σέβεται και τους δύο αλλά είναι μεγαλύτερος φαν του Πορτογάλου σταρ ενώ θεωρεί τον Πελέ καλύτερο όλων των εποχών.

Ο Έντρικ αποθέωσε Μέσι και Ρονάλντο αλλά έχει άλλη άποψη για τον GOAT
Ο Έντρικ με τη φανέλα της Παλμέιρας AP

Ιστορία έγραψε ο Έντρικ καθώς σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Βραζιλία, όντας ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που παίζει με τη φανέλα της Σελεσάο από το 1966 και μετά.

Ο Βραζιλιάνος φορ, όπως είναι λογικό, έχει πάνω του όλα τα φώτα των μέσων ενημέρωσης με τις ερωτήσεις που δέχεται να ποικίλλούν.

Αυτή τη φορά ο Έντρικ κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο, με την απάντησή του να κάνει τους φίλους της Ρεάλ να χαμογελούν ακόμα περισσότερο με την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τόνισε πως θεωρεί πολύ καλό παίκτη τον Μέσι αλλά προτιμά τον Κριστιάνο Ρονάλντο του οποίου είναι και μεγάλος θαυμαστής.

Πάντως, θεωρεί ότι καλύτερος όλων και Βασιλιάς του ποδοσφαίρου είναι ο Πελέ για τον οποίο και τόνισε πως είναι τυχερός που έχει την ευκαιρία να τον θαυμάσει έστω και μέσω των social media.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άρσεναλ βγαίνει στην αγορά για 9αρι και ψάχνει το μπαμ με τον κίλλερ της Γιουβέντους

Ρεάλ: Παρά τα μετρημένα κουκιά του Αντσελότι η τακτική δεν αλλάζει εν όψει Ιανουαρίου

Ολλανδός θρύλος της Μπάρτσα μπήκε στη μάχη της προπονητικής και εντυπωσιάζει στην Τουρκία

News 24/7

24MEDIA NETWORK