Η Πάμελα Άντερσον πήρε τη μεγαλύτερη εκδίκηση από τον Αντίλ Ραμί

Ο Αντίλ Ραμί φέρεται να απατούσε και να κακομεταχειριζόταν την Πάμελα Άντερσον, στα 2 χρόνια της σχέσης τους. Η 52χρονη σεξοβόμβα πήρε την εκδίκησή της εκεί που τον πονάει...

Η Πάμελα Άντερσον στην πρεμιέρα του Baywatch στο Λούμνους Παρκ, Μαϊάμι, Σάββατο 13 Μαΐου 2017
Η Πάμελα Άντερσον στην πρεμιέρα του Baywatch στο Λούμνους Παρκ, Μαϊάμι, Σάββατο 13 Μαΐου 2017 OMAR VEGA/INVISION/AP

Πάμελα Άντερσον και Αντίλ Ραμί αποτελούσαν ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα ζευγάρια της showbiz για περίπου 2 χρόνια. Η Αμερικανίδα σεξοβόμβα ήταν ερωτευμένη με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή και μάλιστα τον ακολούθησε στη Μασσαλία, όπου ο τελευταίος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μαρσέιγ. Η 52χρονη Άντερσον, ο πόθος εκατομμυρίων αντρών (εκτός από έναν) όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας της στη μεγάλη και στη μικρή οθόνη, θεωρούσε ότι ζούσε τον έρωτά της με τον άνθρωπο της ζωής της. Φευ.

Όπως κατήγγειλε η ίδια με δημόσιες τοποθετήσεις στα social media, ο διεθνής στόπερ την απατούσε με άλλες γυναίκες και την κακομεταχειριζόταν. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, είχε βρεθεί μέχρι και σε νοσοκομείο για να περιποιηθεί τραύματα που είχαν προκληθεί στα χέρια της, μετά από έναν καυγά με τον 32χρονο παίκτη της Μαρσέιγ.

"Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία 2 χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες, όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε 'τέρατα' αυτούς τους άνδρες. Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πώς είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών; Αυτός είναι το τέλος. Πώς μπορώ να βοηθάω έναν σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου", έγραψε μεταξύ άλλων.

Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούνιο, ο Ραμί αρνήθηκε τα περί βίας (αλλά όχι τα περί απιστίας) και για πολλούς η ιστορία αυτή έμοιαζε να έχει γράψει τον επίλογό της. Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Η Άντερσον δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα και συγκεκριμένα όχι στον Ραμί, αλλά για τον Ραμί.

Η Equipe αναφέρει ότι ο πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας από το καλοκαίρι του 2018 βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, αφού οι 16 εμφανίσεις του στην περσινή Ligue 1 κρίθηκαν λίγες. Ο ιδανικός προορισμός για έναν τέτοιον παίκτη σε μία τέτοια ηλικία είναι οι ΗΠΑ και δη η ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Ο Ραμί είχε βάλει στο μάτι το Λος Άντζελες και μία από τις 2 επαγγελματικές ομάδες που διαθέτει φέτος στο MLS, τη Λος Άντζελες Γκάλαξι του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τη Λος Άντζελες ΦΚ του Κάρλος Βέλα.

Για να υλοποιήσει το όνειρό του, απέφυγε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Μαρσέιγ, επικαλούμενος τον χωρισμό του. "Η απόφαση προηγήθηκε των προσωπικών ζητημάτων του", ήταν η απόκριση του συλλόγου. Δεν πέτυχε πολλά, όμως, και η Άντερσον φρόντισε γι' αυτό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, η πασίγνωστη ηθοποιός απευθύνθηκε σε φίλους της, μεγαλομετόχους συλλόγων του MLS και τους ζήτησε να μην κάνουν κίνηση για την απόκτηση του Ραμί. Η... πειθώ της είχε αποτελέσματα, αφού το όνειρο του παίκτη να μετακινηθεί στις ΗΠΑ έχει μπλοκαριστεί μέχρι στιγμής, χωρίς να έχει αιτιολογηθεί κάπως αυτή η απόσυρση του ενδιαφέροντος από τους συλλόγους.

Διόλου άσχημη εξέλιξη για την Άντερσον, η οποία ισχυρίζεται ότι έπρεπε να προσλάβει ασφάλεια για να προστατευτεί, αφού ο Ραμί την "απείλησε δεκάδες φορές".

Ήταν αποτυχημένη η σεζόν του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK