Η "παράνομη" υποδοχή της Σίτι στο Άνφιλντ

Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί τη Τετάρτη κόντρα στη Σίτι για τα προημιτελικά του Champions League με το κλίμα που πρόκειται να δημιουργηθεί στο Άνφιλντ από τους "κόκκινους" να μην είναι και το πιο φιλόξενο.

Liverpool fans during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool fans during the English Premier League soccer match between Liverpool and West Ham United at Anfield in Liverpool, England, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Μετά τον αποκλεισμό των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Τσέλσι στους «16» του Champions League, οι μόνες αγγλικές ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό είναι η Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι.

Και από αυτές τις δύο, μόνο μία θα φτάσει στις τέσσερις καλύτερες της διοργάνωσης, καθώς κληρώθηκαν να αναμετρηθούν μεταξύ τους στην προημιτελική φάση.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, οι φίλοι των «κόκκινων» έχουν βαλθεί να υποδεχτούν κατάλληλα τους «πολίτες» τη Τετάρτη στον Άνφιλντ, δημιουργώντας μία «καυτή» ατμόσφαιρα στο γήπεδο που τείνει να καταλήξει... σε παράνομη ενέργεια.

Φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και καπνογόνα απαγορεύονται ρητά σε οποιονδήποτε δημόσιο χώρο στην Αγγλία, με έναν φίλο της ομάδας να αγνοεί τους κανόνες και να «φλερτάρει» με τη σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός της Λίβερπουλ πόσταρε στο Twitter φωτογραφία με τα νέα του αποκτήματα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση της Τετάρτης, τα οποία ενδεχομένως να φέρουν κυρώσεις τόσο στον ίδιο όσο και στη Λίβερπουλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ» ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK