Ο Αλέξις Σάντσες έφτασε... στη παρανομία

Δεν είναι μόνο οι κακές εμφανίσεις του Σάντσες στη Γιουνάιτεντ, αλλά και η καθημερινότητα που δεν μπορεί να συνηθίσει στο Μάντσεστερ. Ο Χιλιανός δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στη νέα του ομάδα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο... να παραβιάσει τους κανόνες.

Manchester United's Alexis Sanchez during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Alexis Sanchez during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, March 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Έχουν περάσει δύο μήνες από την πρώτη εμφάνιση του Αλέξις Σάντσες με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ μετράει μόλις ένα γκολ.

Το κακό είναι ότι όχι μόνο δεν μπορεί να ενταχθεί στο "κλίμα" της ομάδας, αλλά ούτε στη καθημερινότητα της αγγλικής πόλης. Το ότι πάρκαρε στο λάθος μέρος ήρθε ως... απόδειξη.

Ο διεθνής άσος πήγε με τη κοπέλα του Μέιτ Ροντρίγκες για φαγητό και κατά την επιστροφή του στο αμάξι, διαπίστωσε ότι είχε λάβει κλήση, καθώς άφησε το αυτοκίνητό του σε χώρο που απαγορευόταν η στάθμευση.

"Ξινό" θα λέγαμε ότι του βγήκε το τραπέζι, ενόψει γιορτινών ημερών, μια και τη προσεχή Κυριακή είναι το Πάσχα των Καθολικών.

Αυτό όμως θα πήγαινε για έναν μέσο άνθρωπο, αφού ο Σάντσες δεν πρέπει να ανησύχησε πολύ... στη λυπητερή της κλήσης, αν αναλογιστούμε το ποσό με το οποίο αμείβεται στους "κόκκινους διαβόλους".

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος εισπράττει 600.000 λίρες την εβδομάδα, την ώρα που το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση λογίζεται στις 70 λίρες, ενώ αν αποφασίσει να το πληρώσει μέσα σε δύο βδομάδες, θα καταβάλει μόλις 35 λίρες από... το παχυλό υστέρημά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΛΗΣΗ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK