Η Παρί με τόνους χρημάτων θα χτυπήσει ξανά την πόρτα της Μπαρτσελόνα

Η απόφαση του Κιλιάν Εμπαπέ να αποχωρήσει από την Παρί το καλοκαίρι έχει ενεργοποιήσει το μηχανισμό του κλαμπ ώστε να έρθει στη θέση του Γάλλου άλλος σούπερ σταρ.

PSG president Nasser Al-Khelaifi speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Η Παρί προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με τον Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο να εμμένει στην απόφασή του για αποχώρησε από το κλαμπ το καλοκαίρι. Οι Γάλλοι έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τη ζωή χωρίς τον σούπερ σταρ οπότε οι φήμες για τον διάδοχό του δίνουν και παίρνουν.

Μία ενδιαφέρουσα πτυχή της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι αυτή που αγγίζει την Μπαρτσελόνα και τον Λαμίν Γιαμάλ. Οι Παριζιάνοι έχουν ήδη προσφέρει στην Μπάρτσα 200.000.000 ευρώ για τον 16χρονο Ισπανό winger με την απάντηση να είναι άμεση και αρνητική, αφού ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.

Σύμφωνα με την Parisien, πάντως, το χτύπημα των 200 εκατ. ευρώ ήταν το πρώτο από την Παρί προς τους Μπλαουγκράνα για τον Γιαμάλ. Αναμένεται ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί να επανέλθει για τον ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο να βγαίνει κάτι προς τα έξω όσον αφορά στον τρόπο, δηλαδή στα χρήματα με τα οποία θα γίνει η προσέγγιση.

Η Μπαρτσελόνα, βέβαια, έχει βάλει μία ρήτρα ύψους 1 δισ. στο συμβόλαιο του παίκτη και τον έχει καλά δεμένο έως το 2026.

Για την ιστορία η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στην άκρη καλά χρήματα με τις αποχωρήσεις των Νεϊμάρ, Μέσι, Βεράτι, Ράμος και τον Εμπαπέ ο οποίος θα φύγει και ο σύλλογος ξεφεύγει από τα 72.000.000 ευρώ που τον πλήρωνε ετησίως.

News 24/7

24MEDIA NETWORK