Η Παρί μπορεί να κινδυνεύει να χάσει τον Εμπαπέ αλλά "έδεσε" το νέο μεγάλο αστέρι της

Την ενηλικίωση του Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί περιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να υπογράφουν τα απαραίτητα έγγραφα και να ανακοινωθεί το νέο deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Παρί μπορεί να κινδυνεύει να χάσει τον Εμπαπέ αλλά "έδεσε" το νέο μεγάλο αστέρι της
Ο Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει εξελιχθεί ο Γουαρέν Ζαϊρέ Εμερί στη δεύτερη του χρονιά στην πρώτη ομάδα και όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους για το επόμενο βήμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο παίκτης έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο και αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά τον ερχόμενο Μάρτιο όταν και θα έχει ενηλικιωθεί.

Ο νεαρός Γάλλος χαφ απασχόλησε το περασμένο διάστημα την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του αποτελεί η παραμονή στην Παρί.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 17χρονος χαφ έχει καταγράψει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του ενώ τον περασμένο Νοέμβριο έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας σημειώνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι πάει για το απόλυτο μπαμ το καλοκαίρι του 2024 με φορ αξίας 130.000.000 ευρώ

Ρόμα: Σε ισχύ και πάλι η ρήτρα-δώρο του Ντιμπάλα, ποιο το κρυφό χαρτί των Ιταλών

Ο Νεϊμάρ άλλαξε χρόνο με μυθική αλλαγή στο μαλλί του, τον αντέγραψε και ο γιος του

News 24/7

24MEDIA NETWORK